Ceresit Re-New

Cu Ceresit Re-New reparatiile rosturilor devin floare la ureche

28 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De acum, misiunea care ti se parea atat de dificila – refacerea rosturilor triunghiulare vechi – devine floare la ureche. Noul Ceresit Re-New este solutia ideala pentru reimprospatarea si repararea vechiului silicon.

Re-New este atat de eficient si usor de folosit, incat pana si doamnele se pot ocupa de reparatiile pentru care altadata apelau la un meserias. Produsul poate fi aplicat cu rolul de strat de etansare de silicon, in rosturile triunghiulare, iar efectul se va observa imediat. Un mare plus in folosirea Re-New este faptul ca nu necesita utilizarea unui pistol de aplicare.

Tot ceea ce trebuie sa ai in vedere este ca aplicarea se face la temperatura camerei, pentru ca stratul din silicon elastic sa dureze mult timp. In rest, este simplu. Pozitionezi aplicatorul tubului la un unghi de aproximativ 90 de grade, astfel incat sa existe contact cu ambele fete ale rostului. Apoi, deplasezi tubul de-a lungul rostului si aplici uniform. La final, lucrarea trebuie protejata cel putin 6 ore inainte de orice contact cu apa, si macar 24 de ore pana la prima utilizare a unor agenti de curatare.

Avantajele folosirii Re-New nu se rezuma insa doar la aplicabilitate. Deoarece acesta este un produs pe baza de apa, retusurile pot fi facute foarte usor imediat dupa executarea lucrarii, doar prin turnarea apei peste suprafata pe care doresti sa o corectezi.

Cu Ceresit Re-New iti deschizi de acum apetitul pentru reparatii, indiferent daca este vorba despre bai, dusuri, toalete, vestiare, bucatarii sau echipamente sanitare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O cabina de dus fara infiltratii O cabina de dus fara infiltratii
Cum se monteaza corect un incalzitor instant de apa Cum se monteaza corect un incalzitor instant de apa
Tipuri de cazi-Partea a II-a Cazile din fonta Tipuri de cazi-Partea a II-a Cazile din fonta
Aspecte de care trebuie sa tii cont cand iti alegi un ventilator pentru baie Aspecte de care trebuie sa tii cont cand iti alegi un ventilator pentru baie
Reconditionarea cazii de baie: sfaturi de refacere in regim DIY Reconditionarea cazii de baie: sfaturi de refacere in regim DIY
Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala

Vezi mai multe articole