on

Cum faci mai multa ordine in sufragerie

03 octombrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sufrageria, una dintre cele mai importante incaperi dintr-o locuinta, se poate transforma foarte usor intr-un spatiu fara identitate, in care oamenii din casa mananca micul dejun, pranzul si cina, isi fac temele, lucreaza si se joaca. Intr-o asemenea situatie, sufragerie devine foarte dezordonata si plina cu tot felul de obiecte care nu ar trebui sa se regaseasca in camera de zi. Daca si livingul din casa ta s-a a devenit un spatiu „bun la toate”, iata ce ar fi bine sa faci astfel incat sa readuci ordinea si armonia.

Arunca decoratiunile inutile

Cea mai simpla metoda ca sa-ti eliberezi sufrageria de lucruri de care nu mai ai nevoie este sa incepi sa le arunci. Renunta la toate obiectele si decoratiunile vechi, avariate sau pe care nu le-ai mai folosit de foarte mult timp. Daca ai prea multe lucruri si prea putin timp la dispozitie, stabileste-ti un plan pe saptamani. Asigura-te insa ca in fiecare saptamana mai scapi de anumite lucruri, obiecte si decoratiuni.

Doneaza jucariile

Jucariile din sufragerie ar trebui tratate la fel ca decoratiunile: sorteaza-le si arunca-le pe cele defecte. Daca si dupa ce le-ai sortat observi ca sunt foarte multe, o varianta ar fi sa le donezi catre o organizatie neguvernamentala axata pe ingrijirea copiilor sau unui prieten parinte. O alta varianta ar fi mai vinzi din ele, online. De asemenea, le poti muta intr-o alta camera, ideal in camera copilului. Utileaza camera copilului cu un corp de mobilier care sa-ti permita sa depozitezi jucarii de marimi diferite, iar sufrageria ta va deveni, brusc, mai ordonatata.

Comanda un birou

In cazul in care iti doresti ca sufrageria ta sa poata fi folosita si ca spatiu de lucru, o solutie potrivita ar fi sa apelezi la un producator specializat in mobilier la comanda si sa-ti cumperi un birou. Alege un birou care, la nevoiem sa poata fi „ascuns” si transformat intr-o masuta de cafea. Daca, totusi, vrei sa renunti sa mai lucrezi in sufragerie si iti doresti un spatiu dedicat pentru munca de acasa, ai putea sa-ti modifici balconul intr-un birou. Cateva scaune si o masuta pliabile, un dulap modular si niste surse inteligente de iluminat s-ar potea sa fie suficiente pentru un birou amenajat in balcon.

Sursa foto

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum iti alegi canapeaua? Cum iti alegi canapeaua?
Despre canapele, cu stil Despre canapele, cu stil
Amenajarea unui living mic Amenajarea unui living mic
Cum alegi biblioteca potrivita pentru sufrageria ta Cum alegi biblioteca potrivita pentru sufrageria ta
Amenajarea living-ului Amenajarea living-ului
Livingul: lumina naturala, cat e ziua de lunga Livingul: lumina naturala, cat e ziua de lunga

Vezi mai multe articole