Cum sa gasesti pretul potrivit pentru omul potrivit. Sau altfel spus o afacere frumoasa pentru orice casa

16 iulie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Am descoperit ceva interesant. Nu conteaza daca esti barbat sau femeie, daca ai copilarit cu rock&roll-ul, cu disco-ul sau cu house-ul. Un lucru este clar. Atat mie cat si tine ne place sa fim noi cei care alegem si nu vrem sa aleaga altii pentru noi. Toti avem propriile noastre criterii si doar noi stim ce ni se potriveste cel mai bine.

tencuiala decorativa

La un moment dat, pentru un anume material sau o anumita unealta, esti dispus sa platesti o suma care iti convine tie - in functie de buget, nevoie, etc. Ce te faci daca materialul sau unealta respectiva este disponibila doar intr-o categorie de pret care nu e pentru tine? Nu te mai apuci de lucrare? Lasi casa neterminata? Asa ceva nu se face.

E mai bine sa ai de unde sa alegi...si acum ai de unde alege! Cu putina atentie gasesti produse din aceeasi categorie, dar cu preturi diferite, intr-un singur magazin. Astfel tu vei putea alege produsul pe care ti-l diresti si care sa se incadreze perfect in bugetul tau.


Sa vedem cateva produse pentru tine.
Cand vrei ca locuinta ta sa arate bine si la exterior, tencuiala decorativa este solutia! Rezista cu brio factorilor externi si arata tot timpul ca la inceput. La acest tip de tencuiala poate sa difere tipul si diametru pietrei din care este relizata, precum si culoarea si textura acesteia. Marea majoritate au o durata de viata garantata de 5 ani, dar sunt unele tencuieli facute sa reziste chiar si mai mult. Daca te gandesti ca ti-ar placea si tie asa ceva dar crezi ca te va costa mult, te inseli. Chiar si tencuiala decorativa se gaseste la un pret mic. Exista anumite cutii de 25 de Kg cu un pret mai mare 150 lei, altele cu un pret cuprins intre 150 si 100 lei si unele cu un pret chiar mai mic de 100 lei iar in poza alaturata ai un astfel de exemplu.

Vara ai racoare...doar daca ai curent!
generator

Nu conteaza ca locuinta ta are aer conditionat. Anumite zone sunt recunoscute prin intreruperile repetate de curent, care apar mai ales vara cand consumul creste vertiginos. Nu ti-ar strica, deci, un generator de curent pe benzina, dar e clar ca nu-ti trebuie ceva pentru uz industrial. Ai nevoie de un generator la un pret mic, care sa consume putin, sa nu faca galagie prea mare si sa-ti asigure la nevoie curentul necesar.

etajera metalica
Pentru o casa sau chiar o vila, e recomandat un generator cu o mai mare putere maxima debitata (mai multi kVA la iesire). Exista diferente chiar si in categoria generatoarelor de putere medie. Un ge nerator cu putere maxima de 3kVA poate sa coste aproape dublu fata de unul de 2.4kVA, dar diferenta de pret se justifica pentru cei care au nevoie de un plus de putere la un consum asemanator de benzina.


La final, ceva unde sa-ti pui tot ce-ai cumparat

Niciodata nu strica sa ai un spatiu de depozitare in plus. Poti astfel sa-ti aranjezi mai bine lucrurile si sa ai acces mai usor la cele care te intereseaza intr-un anumit moment. Cu o etajera metalica mergi la sigur.
Ai parte de o structura solida, rezistenta la coroziune, deci poti sa o tii linistit si pe balcon iar politele sunt reglabile pe inatime deci poti sa le pui unde vrei tu. Desi aceste caracteristici sunt valabile pentru mare majoritate a etajerelor exista si cateva aspecte care care le separa. Cele mai importante sunt dimensiunile si greutatea suportanta. O etajera respectabila, dar cu un pret mic, are polite care rezista la greutati de minim 40kg per polita. Daca urcam cu o treapta mai sus vom descoperi etajere cu un pret mediu si polite care rezista la 70kg. Pentru cei care depoziteaza lucru mari si grele exista si etajere care suporta 100kg per polita. Prin urmare tu esti cel care sa alegi etajera fix dupa nevoile tale.

Daca ai nevoie de o sursa de inspiratie gasesti in acest catalog de bricolaj 350 de Super Afaceri pentru amenajarea caminului tau. Click pe catalog bricolaj sa le descoperi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Organizarea locuintei - Spatii de depozitare creative Organizarea locuintei - Spatii de depozitare creative
Sarbatoreste romaneste de Ziua Nationala a Romaniei Sarbatoreste romaneste de Ziua Nationala a Romaniei
Trei tipuri de produse care nu trebuie sa-ti lipseasca dintr-o casa eco Trei tipuri de produse care nu trebuie sa-ti lipseasca dintr-o casa eco
Cum obtii ajutorul de incalzire pentru sezonul rece 2014-2015 Cum obtii ajutorul de incalzire pentru sezonul rece 2014-2015
Cum sa mentinem casa curata fara efort Cum sa mentinem casa curata fara efort
Pregateste-ti casa de Paste! Pregateste-ti casa de Paste!

Vezi mai multe articole