Lopata albastra pentru zapada.

Cum sa te pregatesti ca sa nu te ia iarna prin surprindere

21 noiembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Stim cu totii prea bine cum autoritatile statului sunt luate prin surprindere, in fiecare iarna. Insa tu nu-ti doresti sa fii luat prin surprindere de caderile abundente de zapada, asa ca ai sa te organizezi din timp si vei fi pregatit. Iata ce trebuie sa ai in vedere.

Lopata pentru zapada. Daca n-ai una, cumpara-ti, se gaseste de vanzare in orice hypermarket. Lopata pentru zapada trebuie tinuta langa usa, pentru a o avea la indemana atunci cand te vei trezi dimineata si vei gasi nameti. In apropierea iernii, lopata pentru zapada nu se tine in magazia cu scule din celalalt capat al curtii, a carei usa nu o vei putea deschide din cauza ca viscolul a blocat-o cu zapada. Apropo, este util sa ai o minilopata pentru zapada si in masina.

Materiale antiderapante si pentru topirea ghetii. Aceeasi poveste, trebuie sa le tii la indemana, nu uitate prin vreun loc greu accesibil. Poti alege de la clasica sare de sac si banalul nisip, pana la solutii care topesc repede gheata si previn formarea ei, in functie de bugetul pe care-l ai la dispozitie.

Rezerve de combustibil. In cazul in care iti incalzesti casa cu lemne, carbuni sau peleti, trebuie sa te aprovizionezi din timp si cu cantitati suficiente. Nu-ti doresti sa ramai fara combustibil tocmai cand viscolul este in toi.

In alta ordine de idei, speram ca ai verificat din timp instalatia de incalzire, centrala termica si cosurile de evacuare a fumului, si ca vei avea provizii de mancare in cazul in care zapada va fi mare si nu vei putea iesi din casa 2-3 zile, pentru aprovizionare. Nadajduim sa fie o iarna frumoasa si domoala, care sa nu blocheze activitatea intregii tari.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Proiecte simple pentru spatii mici Proiecte simple pentru spatii mici
Povestile sunt mai frumoase la gura unei sobe de calitate Povestile sunt mai frumoase la gura unei sobe de calitate
MisiuneaCasa.ro va ureaza Craciun fericit! MisiuneaCasa.ro va ureaza Craciun fericit!
Organizarea cablurilor electrice Organizarea cablurilor electrice
Trenduri in materie de culori pentru anul 2015 Trenduri in materie de culori pentru anul 2015
Trei lucruri de facut daca te muti in perioada sezonului rece Trei lucruri de facut daca te muti in perioada sezonului rece

Vezi mai multe articole