Cum sa-ti uzi plantele folosind telefonul mobil

26 ianuarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Esti un iubitor al plantelor de apartament dar, din diverse motive, se mai intampla sa uiti sa le uzi? Sau se intampla sa calatoresti mult si des in interes de serviciu, astfel ca uneori lipsesti de acasa chiar si cate doua saptamani?  Ei bine, compania Parrot, cunoscuta mai ales datorita dronelor pe care le produce, a prezentat la CES 2015 ghiveciul inteligent.

Ghiveciul inteligent sau Parrot Pot arata ca orice ghiveci obisnuit dar, este prevazut cu un rezervor de apa, cu senzori si cu o conexiune Bluetooth. Prin intermediul acestei conexiuni, Parrot Pot “comunica” cu telefonul tau mobil sau cu tableta, cu ajutorul unei aplicatii ce poate fi descarcata din Google Play sau AppStore.

Senzorii din ghiveci masoara umiditatea si continutul de substante nutritive din sol, temperatura si intensitatea luminii. Atunci cand este nevoie, ghiveciul iriga planta oferindu-i apa prin pomparea acesteia din rezervor. Practic, poti sa lipsesti de acasa chiar si o luna, aceasta fiind autonomia rezervorului de apa al ghiveciului inteligent.

Mai mult decat atat, aplicatia de mobil prin intermediul careia Parrot Pot comunica cu telefonul sau tableta are o baza de date cu informatii despre aproximativ 8000 de plante. Astfel, Parrot Pot iti pune la dispozitie sfaturi pretioase despre planta din ghiveci, precum si cel mai bun tratament pentru ea.

Ghiveciul inteligent are un design conventional care-l face perfect pentru orice casa, birou, gradina sau terasa.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Obiectele vechi dau un suflu nou gradinii tale Obiectele vechi dau un suflu nou gradinii tale
Activitati de intretinere a gazonului Activitati de intretinere a gazonului
Insamantarile de toamna: ce poti planta acum pentru o recolta bogata la primavara Insamantarile de toamna: ce poti planta acum pentru o recolta bogata la primavara
Rigola da rezistenta casei Rigola da rezistenta casei
Taierile de primavara ale pomilor: cum se realizeaza si in ce conditii Taierile de primavara ale pomilor: cum se realizeaza si in ce conditii
Cum alegem un atomizor Cum alegem un atomizor

Vezi mai multe articole