on

De ce sa alegi mobila din MDF la comanda?

14 noiembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca vrei sa ai in casa o mobila pe gustul tau, cel mai probabil o vei realiza la comanda. MDF-ul este un material important în producerea mobilierului, datorita modului de prelucrare, asamblare și materialele folosite pentru finisare.

MDF-ul se poate prelucra mai bine decat PAL-ul sau lemnul natural, suprafata lui uniforma permitand acoperirea cu furnir, folie PVC, lac sau vopsea. In plus, densitatea MDF-ului este mai mare si suprafata mult mai fina, ceea ce il face prelucrabil pe intreaga intindere.  

MDF-ul poate fi vopsit, infoliat, melaminat si furniruit, fiind utilizat atat in spatiile personale, cat si in cele comerciale si hoteliere.

MDF infoliat

MDF-ul infoliat este o placa de bruta de MDF, peste care se aplica o folie PVC, la temperaturi inalte si folosind prese cu membrana. Folia de PVC poate fi mai groasa sau mai subtire, mata sau lucioasa, colorata, poate avea modele geometrice sau abstracte.

Fronturile din MDF infoliat pot fi comandate sub forma de usi, sertare, cosuri Jolly, blaturi mese, testiere etc.  MDF-ul poate fi folosit pentru realizarea tuturor pieselor de mobilier din casa - bucatarie, baie, living, dormitor.

Iata cateva idei:

  1. Mobilier pentru baie si bucatarie

MDF-ul este rezistent la apa si umiditate, acest lucru il face un material potrivit pentru realizarea mobilei pentru baie. De asemenea, el este si un material ignifug si rezistent la uzura, avantaje care il fac potrivit si pentru mobila din bucatarie.

  1. Blaturi pentru mese si birouri

Duritatea MDF-ul infoliat poate fi comparata cu cea a lemnului masiv, motiv pentru care din el se pot realiza blaturi pentru mese si birouri. Poti opta pentru blaturi de diverse forme: rotund, oval, dreptunghiular, colt dreapta sau stanga. De asemenea, MDF-ul infoliat asigura mobilierului un aspect rafinat, eliminand necesitatea aplicarii cantului.

 

  1. Mobila pentru dormitor

Prin frezare se obtin forme deosebite ce pot pune in valoare mobila de dormitor. Din MDF infoliat se pot realiza dulapuri, noptiere, sertare pentru comoda, rama oglinda, testiera, pediera, laterale pat si multe altele.

  1. Alte accesorii din MDF

Din MDF infoliat se pot realiza cornise, lezene (standard si ornamentale), suporturi pentru sticle etc.

Consulta catalogul Regency Front 2019 pentru mai multe detalii despre decorurile de fronturi infoliate din MDF pentru usi si sertare de mobilier. Gaseste combinatia care sa dea personalitate mobilei tale – decoruri mate, supermate si lucioase.

Fronturile dorite se pot comanda direct pe site-ul producatorului Regency Front - www.regencyfront.ro, clientii avand posibilitatea de a alege modelul de frezare, tipul si culoarea foliei, tipul de front, cotele necesare executiei si numarul de bucati.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobila din piese Lego. Pentru fanii impatimiti Mobila din piese Lego. Pentru fanii impatimiti
Mobilier de lux pentru amenajari ca in reviste de design interior Mobilier de lux pentru amenajari ca in reviste de design interior
Biroul de acasa Biroul de acasa
Tablia patului – o multitudine de solutii Tablia patului – o multitudine de solutii
Cum sa faci ca dressing-ul vechi sa arate ca nou Cum sa faci ca dressing-ul vechi sa arate ca nou
Adauga eleganta atemporala casei tale cu mobilier si elemente din fier forjat Adauga eleganta atemporala casei tale cu mobilier si elemente din fier forjat

Vezi mai multe articole