on

Din nou în formă după sărbători cu Fiskars!

23 ianuarie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu siguranţă efectul meselor copioase din perioada sărbătorilor încă se resimt în organism. Chiar dacă e vorba de kilograme în plus sau nu, o perioadă de refacere şi o dietă echilibrată, care să vă ajute să fiţi în formă, este binevenită. Pentru a fi plini de energie, fructele şi legumele proaspete alături de sucuri pline de vitamina C sunt exact ce vă trebuie.

 

Fiskars vine cu ajutoare! Ustensilele FunctionalForm fac pregătirea gustărilor din fructe şi legume să fie floare la ureche J

 

 

Cuţitul pentru decojit este ideal pentru curăţat cartofi, morcovi şi alte legume. Când sunteţi la birou, puteţi foarte uşor înlocui gustarea dintre mese cu felii de morcov proaspăt. Sănătos şi bun!

 

 

 

 

Curăţitorul cu lama mobilă, montată în cruce vă ajută la curăţatul legumelor cu formă alungită precum sparanghelul. Vârful său poate fi folosit pentru îndepărtarea “ochilor”.

 

 

 

Lama de oţel a tăietorului de mere taie mărul în opt felii şi îndepărtează miezul în acelaşi timp. Feliile de măr sunt lăsate în bol, gata pentru servit.

 

 

 

Pentru sucuri proaspete de portocale sau lămâi, puteţi folosi presa pentru citrice. Grătarul în formă de inel din silicon reţine seminţele şi pulpa atunci când turnaţi. Este detaşabil şi uşor de curăţat. Poziţia mânerului oferă o golire comodă.

 

Aşadar, tot ce aveţi de făcut este să alegeţi legumele şi fructele care vă plac şi să vă bucuraţi de gustul proaspăt şi aromat!

 

Despre Fiskars FunctionalForm – gama de ustensile care fac servirea mesei mult mai plăcută

Gama de ustensile de bucătărie FunctionalForm include numeroase articole inovatoare cu particularităţi unice, concepute să acopere un domeniu larg de nevoi în bucătăria modernă. Gama conţine articole fabricate din material plastic rezistent, multe cu suprafaţă Softouch®, precum şi nailon ranforsat cu fibră de sticlă, totul pentru rezistenţă mai bună, greutate redusă şi durabilitate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

De ce ne place carnea de pui? De ce ne place carnea de pui?
Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1.200.000 euro Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1.200.000 euro
Piata panourilor-sandwich, prima scadere in 15 ani - 06 Aprilie 2009 Piata panourilor-sandwich, prima scadere in 15 ani - 06 Aprilie 2009
Carrefour Romania inaugureaza cel mai nou hipermarket in centrul comercial ParkLake Carrefour Romania inaugureaza cel mai nou hipermarket in centrul comercial ParkLake
3.000 de locuinte din Capitala, scoase la inchiriat in martie, dublu fata de 2007 - 14 Aprilie 2009 3.000 de locuinte din Capitala, scoase la inchiriat in martie, dublu fata de 2007 - 14 Aprilie 2009
Octavian Badescu, fondatorul Sameday Courier, investeste intr-o franciza RE/MAX in Bucuresti Octavian Badescu, fondatorul Sameday Courier, investeste intr-o franciza RE/MAX in Bucuresti

Vezi mai multe articole