on

Saint-Gobain Romania lanseaza trei noi produse pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor:

27 august, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Diminuarea consumului de energie in cladiri prin utilizarea unor materiale de constructii cu inalte proprietati termoizolante este si va ramane intotdeauna o prioritate pentru Saint-Gobain. Dincolo de cifre si statistici, o izolatie performanta poate crea un spatiu de locuit confortabil, cu facturi de gaz si combustibil pentru incalzire semnificativ mai mici.

 

Pentru a creste eficienta energetica si pentru a spori confortul termic in cladiri, Saint-Gobain Romania lanseaza ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS si ISOVER PLE PLUS ALU, produse cu conductivitate termica imbunatatita, ce vor substitui actualele produse ISOVER RIO, ISOVER PLE, respectiv ISOVER PLE ALU. Dimensiunile, modul de ambalare si paletizare ale produselor vor ramane neschimbate.

 

Produsele ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS si ISOVER PLE PLUS ALU sunt fabricate in Romania, la unitatea de productie Saint-Gobain ISOVER din Ploiesti, contribuind astfel la minimizarea impactului asupra mediului inconjurator. Productia locala presupune si scaderea semnificativa a amprentei de carbon, datorita faptului ca produsele nu mai trebuie sa fie transportate din alte tari, ceea ce sustine obiectivul Saint-Gobain de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon pana in 2050.  

 

„La Saint-Gobain, acordam o atentie deosebita calitatii produselor si oferim solutii care imbunatatesc habitatul si viata de zi cu zi. Deoarece credem in importanta dezvoltarii si imbunatatirii permanente a produselor si solutiilor noastre, lansam trei noi produse ISOVER cu performante sporite, care ajuta la cresterea eficientei energetice a cladirilor.  Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare si inovatie, lansam o gama de produse imbunatatite care asigura un mediu de viata mai bun, mai confortabil si care garanteaza durabilitatea in timp atat a cladirilor noi, cat si a celor renovate.”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.

Produsele lansate:

 

ISOVER RIO PLUS - au o conductivitate termica de λD = 0,040 W/(m·K) si se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor sarcini mecanice reduse, precum planseele podurilor circulabile sau necirculabile.

 

ISOVER PLE PLUS λD = 0,038 W/(m·K) - se folosesc pentru izolatii termice, fonice si siguranta la incendiu in constructiile civile sau industriale, precum: izolarea peretilor exteriori pe interior, peretii de compartimentare, peretii caselor cu structura din lemn, poduri si mansarde.

 

ISOVER PLE PLUS ALU λD = 0,038 W/(m·K) - se folosesc pentru izolatii termice si fonice in constructiile civile, precum: poduri necirculabile si mansarde, peretii caselor cu structura din lemn.

 

 

Noile produse ISOVER:

 

  • Au o conductivitate termica imbunatatita ;
  • Sunt usor de montat, netoxice;
  • Materiale hidrofobizate;
  • Contribuie la protectia mediului inconjurator;
  • Au o lunga durata de viata si stabilitate in timp a proprietatilor;
  • Nu sunt agreate de insecte, rozatoare sau paraziti;
  • Sunt neutre din punct de vedere chimic, nu contin materiale corozive.

 

 

Despre Saint-Gobain

 

Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi.  Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 42,6 miliarde de euro in 2019, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 170.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cumuland aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Imobilele confiscate Imobilele confiscate
Planorama se relanseaza... ipotetic - 05 ianuarie 2010 Planorama se relanseaza... ipotetic - 05 ianuarie 2010
Se termina banii pentru Prima Casa. BCR mai are fonduri doar pentru cateva luni Se termina banii pentru Prima Casa. BCR mai are fonduri doar pentru cateva luni
"Prima Casa" nu opreste ieftinirea apartamentelor - 11 August 2009
Factura la caldura - gaura la buget si la buzunar Factura la caldura - gaura la buget si la buzunar
Romstal Leasing lanseaza pe piata leasingul imobiliar cu avans de 5% Romstal Leasing lanseaza pe piata leasingul imobiliar cu avans de 5%

Vezi mai multe articole