on

Drumul catre transformarea digitala, INNOCONSTRUCT - Conferinta internationala despre inovarea in constructii

29 aprilie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Desi cu totii folosim tehnologia in fiecare zi si ne bucuram de avantajele ei, cand vine vorba integrarea ei in sectorul constructiilor, lucrurile se complica putin. Conform Strategiei digitale UE, doar 17% dintre IMM-uri au integrat cu succes tehnologiile inovatoare in afacerile lor, comparativ cu 54% dintre companiile mari, iar Romania este printre statele cu cel mai slab nivel de digitalizare din UE. Solutionarea acestui decalaj reprezinta o prioritate pentru UE, avand in vedere obiectivele pentru 2030, care vizeaza atingerea unui prag de 90% dintre companii care au adoptat tehnologii digitale si 80% din populatie cu competente digitale dobandite.

 

Clusterul TEC - Technology Enabled Construction - te invita in perioada 12-13 mai 2022, la Hotel Pullman Bucuresti, la cea mai importanta conferinta internationala organizata in Romania privind inovarea si digitalizarea in constructii, INNOCONSTRUCT, aflata la cea de-a doua editie, "Drumul catre transformarea digitala".

 

Prima editie a INNOCONSTRUCT a constituit un inceput bun pentru dialogul privind accelerarea transformarii digitale in sectorul constructiilor. Pe masura ce presiunea catre ecologizarea mediului construit si digitalizarea industriei este in crestere, a doua editie a conferintei INNOCONSTRUCT isi propune sa aprofundeze analiza celor mai bune practici din diferite sub-sectoare si sa defineasca mai bine cadrul si instrumentele necesare pentru a imbunatati digitalizarea in urmatorii 2 ani, pentru a stabili premise bune pentru atingerea unei mai bune competitivitati a companiilor europene pe piata globala si pentru atingerea tintelor de sustenabilitate de pe agenda europeana digitala si de mediu 2030. Cu peste 200 de participanti online si 20 de vorbitori internationali si nationali, aceasta prima editie a reunit cei mai reprezentativi stakeholderi pentru industria constructiilor din Romania si Europa, de la secretari de stat, pana la clustere europene in constructii si IT si membri ai mediului academic, companii private de constructii si companii IT.

 

A doua editie a INNOCONSTRUCT, “Drumul catre transformarea digitala”, va dezbate subiecte, precum: integrarea BIM (Building Information Modelling) pe lantul valoric din industria constructiilor, bune practici si studii de caz, tehnologii si solutii digitale, instrumente pentru transformarea digitala.

 

Pe website-ul conferintei www.innoconstruct.ro vei gasi informatii actualizate cu privire la agenda conferintei, speakerii nationali & internationali invitati si poti sa te inregistrezi la conferinta.

 

Conferinta este bilingva, cu traducere simultana romana-engleza in prima zi.

 

In cazul in care nu poti ajunge fizic, poti participa si online. Insa, trebuie sa ai in vedere faptul ca valoarea unui asemenea eveniment consta pe de o parte in continutul valoros al prezentarilor si meselor rotunde, dar mai ales in posibilitatea participantilor de a se intalni si crea parteneriate cu reprezentanti ai unor companii internationale si nationale relevante pentru industria constructiilor, asociatii, clustere si reprezentanti ai administratiei publice.

 

PS: Poti beneficia de un discount de 35% din pretul celor 3 pachete disponibile, daca te inscrii pana la data de 10 mai 2022. Pachetele ce pot fi achizitionate sunt: Pachet complet pentru ambele zile, Pachet pentru prima zi si Pachet online. In primele 2 pachete este inclusa si cina festiva, prilej potrivit pentru networking. Mai multe detalii vei gasi aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Am nevoie de un inspector! Am nevoie de un inspector!
Tencuirea peretilor – sfaturile forumistilor Misiunea Casa Tencuirea peretilor – sfaturile forumistilor Misiunea Casa
Cosuri de fum - variante moderne Cosuri de fum - variante moderne
Realizarea armaturilor partea 2 – Confectionarea etrierelor Realizarea armaturilor partea 2 – Confectionarea etrierelor
Renovarea unei case de la tara – Sfaturi pentru extinderea bucatariei de vara Renovarea unei case de la tara – Sfaturi pentru extinderea bucatariei de vara
Umezeala in constructii si ruperea capilaritatii - Cum elimini aceasta problema Umezeala in constructii si ruperea capilaritatii - Cum elimini aceasta problema

Vezi mai multe articole