on

Epson lanseaza in Romania imprimanta business inkjet care tipareste 100 de pagini pe minut

26 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Epson, lider în furnizarea de soluții de imprimare de înaltă performanță, prezintă la târgul „Print & Sign” prima imprimantă multifuncțională A3 business de mare viteză cu jet de cerneală, WorkForce® Enterprise WF-C20590, proiectată pentru IMM-uri și corporații.

Echipamentul folosește tehnologia PrecisionCore® Line Head ce oferă o viteză revoluționară, de până la 100 de pagini/minut, și o serie de beneficii pe care doar tehnologia cu jet de cerneală le poate aduce. Astfel consumul de energie este cu până la 88% mai mic decât cel al unei imprimante laser, iar necesarul de consumabile este mai mic decât al unui copiator laser departamental. Astfel, dacă pentru o imprimantă laser numărul de consumabile este de 32, în cazul tehnologiei inkjet de la Epson singurul consumabil este cerneala. Cantitatea de deșeuri generată este și ea redusă  semnificativ, cu până la 99% mai mică față de echipamentele laser, în vreme ce timpul dedicat întreţinerii şi intervenţiilor este limitat cu până la 98%.

„WorkForce Enterprise WF-C20590 este o multifuncțională versatilă și accesibilă pentru orice business care lucreză cu fluxuri mari de documente și care nu suportă întreruperi. Echipamentul integrează tehnologia PrecisionCore Line Head, garantând rapiditate și, în acelasi timp, printuri de cea mai înaltă calitate, la un cost redus. Ne așteptăm ca tot mai multe companii să înlocuiască tehnologia laser cu echipamente cu jet de cerneală, prin prisma beneficiilor financiare și de protejare a mediului pe care acestea le aduc”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager la Epson România și Bulgaria.

Capul de printare cu jet de cerneală PrecisionCore Line Head este dispus pe toată suprafața imprimabilă, oferind viteze foarte mari și o calitate superioară a printului, fiind conceput pe baza tehnologiei scalabile pe care Epson a utilizat-o inițial în echipamentele industriale, precum şi la presele pentru etichete, de volume şi dimensiuni mari. Pentru un flux de lucru mai rapid, modelul WorkForce Enterprise WF-C20590 oferă o capacitate standard de 2.350 pagini, o unitate opțională de 3.000 coli și un finisher opțional pentru stivuire și capsare. Cartușele de cerneală de mare capacitate, cu randament ridicat, asigură până la 100.000 de printuri alb-negru sau 50.000 pagini color, cu setul inițial de cerneală.

Pe lângă WorkForce Enterprise WF-C20590, Epson lansează și versiunea de 75 pagini/ minut, WF-C17590, proiectată pentru a satisface necesitățile de imprimare din corporații și întreprinderi mici.

Detalii despre Epson WorkForce Enterprise WF-C20590 sunt disponibile pa pagina dedicată: https://www.epson.eu/verticals/workforce-enterprise

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Saint-Gobain Romania lanseaza trei noi produse pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor: Saint-Gobain Romania lanseaza trei noi produse pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor:
Casele romanilor Casele romanilor
Akzo Nobel lanseaza Sadolin Tinova in Romania Akzo Nobel lanseaza Sadolin Tinova in Romania
Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro
Prima toamna din ultimii ani cand chiriile nu cresc - 20 octombrie 2010 Prima toamna din ultimii ani cand chiriile nu cresc - 20 octombrie 2010
New Residence: Mutarea in casa noua, provocarea unui alt stil de viata New Residence: Mutarea in casa noua, provocarea unui alt stil de viata

Vezi mai multe articole