on

Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile

20 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Intr-o vara caniculara, racoarea propriului camin este adesea singurul refugiu al multora dintre noi, mai ales in timpul saptamanii. De aceea, crearea unui ambient cat mai placut acasa devine un gest necesar, pentru o odihna cat mai placuta.

Dincolo de mobila confortabila, o varianta este imbogatirea locuintei cu diverse obiecte decorative, iar o alta este asezarea in camere a unor ghivece cu plante. Asadar, factorul vizual este foarte important in aceasta ecuatie, insa la fel de esentiala este si asigurarea unui fond sonor relaxant.

Si ce poate fi mai relaxant decat sunetul unei ape curgatoare? Ce-i drept, cu greu ne putem gandi la altceva. Iar cand cu ajutorul unei fantani de interior poti produce chiar in mijlocul casei tale acest efect relaxant pe care il regasesti in mod normal in natura, este aproape imposibil sa nu iei in calcul varianta achizitionarii uneia.

BluConcept detine una dintre cele mai bogate oferte de astfel de fantani. Design-ul inspirat de natura si dimensiunile reduse transforma aceste obiecte in elemente decorative remarcabile. Fiecare model este unic, iar preturile sunt destul de accesibile. Ce nu poate fi insa cuantificat este efectul terapeutic pe care il produc aceste fantani de interior, prin susurul lor asemanator celui al izvoarelor de munte.

Ce optiuni sunt disponibile?

Fantana Tablou

Fantana de perete tablou a fost creata pentru a improspata atmosfera din interior, atat prin proprietatea apei de a capta particulele de praf, cat si prin simpla prezenta a caderilor de apa din cascada ce se prelinge de-a lungul peretelui. Fantana este realizata din placi de sist sau ardezie, disponibile in mai multe culori, care ofera un cadru sofisticat. Produsul cuprinde elemente din cupru si otel inoxidabil, iar piatra de rau si sistemul de iluminare completeaza imaginea idilica a acestui tablou.

Fantana Inima

Aceasta este o fantana de interior care se potriveste perfect in aranjamentele de tip Feng Shui. Piesa de rezistenta este reprezentata de piatra taiata in forma de inima, robusta, dar in acelasi timp delicata. Fantana decorativa de interior este realizată manual, ceea ce-i confera autenticitate si unicitate. Contine elemente din cupru patinat, dar si pietre de rau.

Fantana Luna

Aceasta este fantana care reprezinta o lume mistica. Prin inserarea unei pietre taiate in formă de luna, fantana decorativa este un element de decor deosebit. Este realizata din cupru patinat, care ii da o nota antica, iar sub o sursa de lumina va oferi un joc de culori deosebit. Susurul apei ajuta la relaxare, iar curgerea continua a acesteia va contribui la purificarea aerului din incapere, mai bine decat o poate face un umidificator.

Fantana Frunze

Fantana Frunze are un design ce aduce cu o broderie in cupru patinat, in forma unor frunze de toamna. Aceasta poate parea delicata, insa materialele folosite sunt unele foarte rezistente. In plus, este lucrata manual, iar detaliile de pe fiecare frunza sunt unice. Vasul ceramic in care este infipta ramura din cupru este disponibil in diferite culori, pentru o mai buna integrare in décor.

Fantana Dialog

Aceasta fantana de interior combina aspectul neuniform al pietrelor de rau cu placile de piatra imbracate in cupru patinat. Este practica atat pentru un apartament, cat si pentru  spatii publice de dimensiuni reduse. Pentru Fantana Dialog exista posibilitatea combinarii a doua tipuri de pietre, tot pentru o mai buna integrare in décor.

Fantana Poarta

Aceasta fantana este realizata dintr-o combinatie de inspiratie orientala. Este compusa din 7 trepte, care in lumea orientala antica simbolizeaza portile pe care o persoana trebuie sa le deschida pentru a putea atinge armonia interioara. Portile reprezinta, totodata, chackrele, puntile interioare care aduc oamenii mai aproape de energia universala. Fantana este realizata exclusiv din materiale naturale: bambus, pietre de rau si vas de ceramica.

Fantana Sipot

Fantana Sipot inveseleste orice spatiu in care este amplasata, prin susurul vesel al apei si prospetimea bambusului natural. Este ideala pentru orice tip de spatiu, acolo unde caderea apei are ca efect absorbirea energiei negative degajata de aparatura electrocasnica si inlocuirea ei cu o atmosfera vie, relaxanta si revigoranta. Fantana Sipot este realizata din bambus, la care se adauga si alte elemente ca pietrele de rau, placa din piatra si vasul de ceramica.

Fantana Monolog

Aceasta fantana de interior este un element de décor Feng Shui care ajuta la relaxare. Ofera o senzatie de echilibru oricarei incaperi datorita contrastului dintre aspectul necizelat al pietrei si susurului diafan al apei. Locul ideal pentru amplasarea ei este langa o sursa de lumina, la semi-inaltime.

Fantana Bambuu

Elementul vedeta al acestei fantani este bambusul, o planta recunoscuta ca aducatoare de noroc. Fantana, supranumita 5 Izvoare, este creata din bambus de diferite grosimi, care creeaza un tablou original prin asimetria si originalitatea sa. Pentru a te bucura permanent de energia pozitiva emanata de aceasta fanta de interior, o poti amplasa chiar pe biroul de la munca. Nu este insa recomandata asezarea acesteia in sursa direct de lumina, deoarece bambusul prefera locurile umbroase.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Compania romaneasca Delta Studio isi continua activitatea si lanseaza un program de consiliere online Compania romaneasca Delta Studio isi continua activitatea si lanseaza un program de consiliere online
Organizarea camarii – Ponturi pentru recastigarea spatiului Organizarea camarii – Ponturi pentru recastigarea spatiului
Cum faci mai mult spatiu in apartament Cum faci mai mult spatiu in apartament
Amenajarea demisolului Amenajarea demisolului
Intretine-l corect, iar semineul tau iti va multumi Intretine-l corect, iar semineul tau iti va multumi
Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni

Vezi mai multe articole