on

Hormann si Ambasadorul Michael Schumacher militeaza pentru sustenabilitate si protejarea mediului

27 februarie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Hörmann, cel mai mare producător european de uşi de garaj şi tehnică de încărcare, a demonstrat, în cadrul ediţiei de anul acesta de la BAU, că sustenabilitatea poate fi aplicată şi în industria  furnizorilor de construcţii. De asemenea, din 2013 Hörmann are susţinerea lui Michael Schumacher, în poziţia de Ambasador al brandului.

Din 2013, reputatul pilot de Formula 1 Michael Schumacher este Ambasador Hörmann la nivel internaţional.

Michael Schumacher este un model de succes, ambiţie, experienţă, entuziasm şi pasiune pentru tehnologie, atribute împărtăşite şi de Hörmann.

„Cunosc brandul Hörmann încă de la începutul carierei mele motorsport. Chiar și ușile noastre secționale industriale de go-kart din Kerpen erau de la Hörmann. Acum le văd pe numeroase piste din circuitul de Formula 1, de la Nürburgring până la Shanghai. Sunt foarte interesat de tehnologiile fiabile inovatoare, care în sportul pe care îl practic sunt foarte importante. De aceea, activitatea mea ca Ambasador Hörmann va fi cu siguranță foarte interesantă şi vom avea numeroase oportunităţi pentru a schimba noi idei”, declară Michael Schumacher, Ambasador Hörmann.

"Până acum am lăsat calitatea produselor noastre vorbescă de la sine", declară Bogdan Cojocaru, Director General Hörmann România. "Dar, prin Michael Schumacher, am găsit Ambasadorul perfect care reprezintă valorile companiei – angajament, fiabilitate și progresul prin intermediul tehnologiei".

Hörmann a introdus în fabricile sale un sistem de management energetic, certificat în conformitate cu ISO 50001, prin care aproximativ 40% din necesarul folosit este reprezentat de energie ecologică certificată. Prin măsurile luate, Hörmann economisește aproximativ 1.400 de tone de CO2 în fiecare an.

Produsele Hörmann au primit eco-certificarea de durabilitate din partea IFT - Institutul de Tehnologie pentru Ferestre. În 2011, compania a prezentat prima Declaraţie de Mediu pentru Produse (EPD) pentru uși de tablă. În prezent există eco-certificate pentru aproape toate grupele de produse. 

Prin toate aceste măsuri, Hörmann reduce emisiile sale anuale de CO2 cu 16.000 de tone.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tefal Ingenio – Simplu. Versatil. Ingenios Tefal Ingenio – Simplu. Versatil. Ingenios
Solutia pentru Solutia pentru "razboiul apei calde" - promisiuni si majorarea tarifelor
Viitorul middle-class: locuinte mici in turnuri Viitorul middle-class: locuinte mici in turnuri
Legrand România prezintă Classe 300EOS with Netatmo, primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat. Legrand România prezintă Classe 300EOS with Netatmo, primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat.
Dublarea tarifelor la gigacalorie, anchetata de Comisia pentru abuzuri - 19 Mai 2009 Dublarea tarifelor la gigacalorie, anchetata de Comisia pentru abuzuri - 19 Mai 2009
KUMA - PARTENER de incredere pentru piata proiectelor din Romania KUMA - PARTENER de incredere pentru piata proiectelor din Romania

Vezi mai multe articole