Jardina.eu si initiativa "Livada scolii"

18 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Jardina.eu a organizat joi, 17 noiembrie, un atelier despre grădinărit și plantarea pomilor fructiferi în cadrul unui eveniment inedit la Liceul Teoretic Jean Monnet din București. În cadrul întâlnirii cu reprezentanții mass media şi peste 60 elevi ai instituției de învăţământ, specialiștii Jardina.eu au oferit sfaturi pentru îngrijirea si amenajarea grădinilor și livezilor, la final jurnaliștii fiind invitați să planteze împreună cu copiii câte un pom fructifer, transformând spațiul verde al liceului într-o livadă în adevăratul sens al cuvântului.

"Prin acest eveniment ne-am propus să atragem atenția asupra importanţei conştientizării responsabilității față de natură, atât a reprezentanților media - care pot propaga această inițiativă – cat şi a noii generații. Plantarea pomilor și a arbuștilor fructiferi presupune în primul rând un efort fizic care antrenează toți mușchii, însă îți stimulează în același timp și mintea, pentru că are la bază o planificare strategică, deoarece - nu-i aşa? - pentru a avea o grădina bine organizată, trebuie păstrată balanța între estetic și utilitar. Copiii au multe de învățat din ocrotirea unui copac, iar succedarea anotimpurilor le recompensează eforturile cu splendori cromatice, olfactive și gustative greu de uitat. Succesul Jardina.eu se bazează, pe lângă standardul ridicat şi varietatea ofertei, pe servicii impecabile şi sfaturi profesionale, iar această inițiativă aduce în prim plan excelența şi respectul pentru natura şi lucrul bine făcut.", a declarat Viaceslav Buhna, owner Jardina.eu.

"Le mulțumim reprezentanților Jardina.eu că ne-au ales pentru a-şi lansa iniţiativa și au transformat spaţiul verde al Liceului într-o mică livadă. Este foarte util pentru tineri să deprindă noțiuni despre plantarea pomilor şi înfrumusețarea grădinilor acum când încă sunt în perioada de formare, deoarece îi va responsabiliza față de natură şi resursele limitate ale acesteia. A planta un pom este un lucru pe care îl putem face cu toţii şi nu e vorba doar despre actul în sine, care aduce satisfacţie personală sau înfrumusețează grădinile, ci şi despre implicarea civică şi fructele sănătoase pe care următoarele generații le vor culege. Cu siguranță liceenii vor fi stimulați să își îngrijească pomii fructiferi plantați şi se vor mândri cu ei, în plus, întâlnirea cu jurnaliștii deschizându-le noi orizonturi personale.", este de părere Prof. Diana Răducanu, director adjunct Liceul Teoretic Jean Monnet.

Povestea Jardina.eu a luat naștere din dorința de a aduce în grădini şi livezi beneficiile și frumusețea naturii, astfel încât oamenii să se bucure de fructe sănătoase și pline de vitamine şi să aibă sentimentul de mulțumire și împlinire alături de cei dragi. Magazinul online oferă o varietate bogată de arbuști și pomi fructiferi dar și trandafiri fermecători, de calitate superioară și accesibili oricui.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Din ianuarie, Hornbach incheie relatiile comerciale cu Schweighofer Din ianuarie, Hornbach incheie relatiile comerciale cu Schweighofer
Case din polistiren Case din polistiren
Imobiliarele, inca mai atractive decat bursa Imobiliarele, inca mai atractive decat bursa
BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore
PC Garage anunta o saptamana Gold PC Garage anunta o saptamana Gold
ANRE estimeaza ieftinirea gazelor pentru consumatori - 17 Martie 2009 ANRE estimeaza ieftinirea gazelor pentru consumatori - 17 Martie 2009

Vezi mai multe articole