on

Legrand lanseaza pe plan local noul produs Valena Life Black din gama Valena Life/Allure

01 noiembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Negrul modern devine noua amprentă a gamei Valena Life/Allure odată cu lansarea produsului Valena Life Black. Produsele Valena Black se integrează subtil în locuințe, oferind o experiență unică pentru utilizatori.

 

Cunoscută ca o gamă inovatoare și atemporală, cu un design remarcabil, Valena Life/Allure oferă o notă distinctă fiecărei locuințe prin formele și detaliile unice ale produselor. Așadar, negrul devine noul alb într-un context contemporan cu tendințe spre progres și inovație. Cu forme discrete, ușor de utilizat și de integrat în orice stil, Valena Life/Allure reușește să satisfacă cele mai exigente nevoi ale clienților. Utilizatorii au posibilitatea să-și exprime personalitatea, integrând-o, tototdată, cu ajutorul produselor Valena Life/Allure în casele lor. Fiecare locuință are astfel amprenta sa personală, creată cu produsele Valena Life/Allure.

 

Noua colecție modernă și rafinată, îmbină elementele naturale cu cele tehnologice, de la cele mai îndrăznețe până la cele mai discrete. Prezența discretă a culorii negre se potrivește în mod natural cu alte culori inspirate de metal sau lemn, creând eleganță și autenticitate.

 

Se observă o tendință ascendentă a locuințelor conectate. Legrand a reușit să îmbine în mod ideal nevoia de inovație și automatizare a caselor cu designul ce denotă stilul de viață modern al utilizatorilor prin noua colecție Valena Life/Allure. Ne propunem să oferim prin această colecție un cămin sigur, modern și accesibil, o planetă mai sănătoasă și o experiență unică pentru fiecare client.”, declară Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Noua gamă Valena Life/Allure este echipată cu mecanismul inovator IN`MATIC. Inovația Valena IN`MATIC este rezultatul multor ani de cercetări, studii de piață și teste reale pentru a face instalarea și întreținerea ușoare și mai confortabile, precum și pentru a optimiza performanța electrică. Mecanismul IN`MATIC este sigur, fiabil și performant și, prin aceste calități, oferă prizelor și întrerupătoarelor o calitate superioară.

 

Cu Valena Life/Allure with Netatmo locuința conectată se supune comenzilor vocale și tactile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a monitoriza consumul și de a face economie la energie, protejând astfel mediul înconjurător.

 

În noua sa strategie pentru construcția de case și locuințe, Legrand își propune să ofere clienților o ambianță confortabilă, sigură și cu aceeași grijă pentru mediul înconjurător. Produsele conectate Legrand pentru locuințe inteligente sunt realizate din dorința de creștere a confortului și siguranței și, în același timp, de reducerea la minimum a consumului de energie electrică, diminuarea amprentei asupra mediului, creând o stare de bine sustenabilă pentru clienți.

 

Despre Netatmo

Pentru a-și consolida prezența în sectorul IoT, Grupul Legrand a achiziționat în noiembrie 2018 compania franceză Netatmo, lider în domeniul soluțiilor de casă inteligentă.

 

Fondată în 2011, Netatmo dezvoltă produse electronice de ultimă generație, intuitive și cu un design contemporan, produse premiate la nivel internațional atât pentru design, cât și pentru tehnologiile utilizate. Cu adevărat inteligente, produsele inovatoare Netatmo oferă o experiență perfectă care îi ajută pe utilizatori să creeze o casă mai sigură, mai sănătoasă și mai confortabilă.

 

Netatmo proiectează cu atenție mecanica, electronica și software-ul încorporat tuturor produselor la cele mai înalte standarde. Aplicațiile mobile și web sunt concepute pentru a fi simplu de folosit, oferind totuși o experiență bogată pentru utilizatori.

 

Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, centre de date, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

 

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței.

 

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6,1 miliarde de euro în 2020. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

 

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Electricitate si caldura de la soare timp de 9 luni pe an Electricitate si caldura de la soare timp de 9 luni pe an
Generator de curent electric - benzina sau diesel Generator de curent electric - benzina sau diesel
Facturi mai mici la energie – Strategii de economisire a energiei electrice Facturi mai mici la energie – Strategii de economisire a energiei electrice
Tot ce trebuie sa stii despre bransamentul la reteaua electrica Tot ce trebuie sa stii despre bransamentul la reteaua electrica
Schneider Electric prezinta prizele de incarcare USB A+C din noua gama Sedna Design & Elements Schneider Electric prezinta prizele de incarcare USB A+C din noua gama Sedna Design & Elements
Tipuri de senzori crepusculari Tipuri de senzori crepusculari

Vezi mai multe articole