Lotus Cismigiu - stil de viata contemporan in inima orasului vechi

Lotus Cismigiu - stil de viata contemporan in inima orasului vechi

25 iulie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca va doriti, si nu in ultimul rand, daca va permiteti din punct de vedere financiar, sa locuiti in centrul Capitalei, intr-o zona istorica, dar in conditii care intrunesc cele mai noi trasaturi ale modernismului, trebuie sa mergeti sa vedeti showroom-ul Lotus Cismigiu. Situat pe strada Ionel Perlea nr. 11, ansamblul este format dintr-un bloc de S+P+7 etaje, cu 4300 mp construiti, impartiti in 22 de apartmente de doua, trei si patru camere.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 111,12 mp, pentru cele cu doua camere, si 252 mp, pentru cele cu patru camere. Toate apartamentele au balcone iar apartamentele mari au terase de pana la 50 mp. Preturile apartamentelor incep de la 233 000 de euro fara TVA pentru apartamentul cu doua camere de 111,12 mp.
Parcarea este disponibila in garaje. Pretul unui loc de parcare este de 35 000 de euro fara TVA. Toate apartamentele vor fi livrate la inceputul lunii decembrie 2008.
Ansamblul beneficiaza de finisaje premium cum ar fi parchetul masiv din esenta de stejar, instalatiile sanitare de calitate superioara, gresie italiana din granit si tamplarie PVC de origine germana. Toate apartamentele au instalatii de aer conditionat pre-echipate, centrala termica individuala si mobilier de bucatarie marca Berloni, in patru variante cromatice.
 
“Lotus Cismigiu este primul proiect pe care il vom finaliza in Romania si un ansamblu de referinta pentru portofoliul nostru din Europa Centrala si de Est. Vom incepe lucrarile la alte doua proiecte rezidentiale de lux in 2008, pentru care Lotus Cismigiu va impune standarde inalte de calitate.” a declarat Avi Postelnik, President & CEO Smart Development & Investments.
Valoarea totala a investitiei in acest proiect este de 9.5 milioane de euro. Finantarea proiectului este asigurata de Piraeus Bank Romania.
Apartamentul showroom a fost proiectat de Ronit Alon, arhitect de origine israeliana care a studiat la Milano si a fost implicata in decorarea a numeroase ansambluri rezidentiale in Tel Aviv si Florenta.
 
“Filozofia ce a insotit decorarea acestui apartament a vizat crearea unei sinergii intre stilul clasic al zonei si tehnologia ultramoderna caracteristica stilului de viata contemporan.”, marturiseste Ronit Alon. Armonia in culori deschise – atat de populara in acest an – este rupta din loc in loc de accente intense de culoare: maro inchis in bucatarie, rosu puternic in zona de luat masa si verde in spatiul de zi.
Bucataria este nucleul apartamentului. Pozitionata preferential aproape de intrare, aceasta are vizibilitate din majoritatea unghiurilor si este legata de zona de zi prin spatiul
Penthouse - click stanga pentru a mari imaginea
de luat masa. O atentie speciala a fost acordata mobilierului de bucatarie, care este format din trei insule individuale, cu functiuni diferinte, dar care impreuna au obiectivul sa integreze spatiul si sa creeze o atmosfera calda si confortabila. Aspectul futurist dat de materiele moderne, cum ar fi sticla si aluminiul, este umanizat de lumina calda.
 
Apartamentul este decorat cu mobilier Berloni, placi de gresie din granit Caesar, obiecte de iluminat marca Flos si accesorii Alessi, toate marci italiene de prestigiu, consacrate pentru stilul lor rafinat si inovativ.
Smart Development & Investments este parte a grupului international Smart Holding, care opereaza in Europa Centrala din 2003. Compania din Romania a fost infiintata in 2006, cu scopul de a dezvolta ansambluri rezidentiale premium in centrul si nordul Bucurestiului.
Compania dezvoltatoare a proiectului Lotus Cismigiu mai are in portofoliu un proiect de 35 de apartamente pe strada Ionel Perlea, langa parcul Cismigiu si un ansamblu de 27 de apartamente in cartierul Floreasca, langa lac, pe strada Th. Buzoiu.
Totalul investitiilor Smart Development & Investments in Romania depaseste 27 de milioane de euro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Proiecte rezidentiale de lux din Brooklyn, echipate cu produse personalizate Pinum, in valoare de 1,6 milioane de dolari Proiecte rezidentiale de lux din Brooklyn, echipate cu produse personalizate Pinum, in valoare de 1,6 milioane de dolari
Cum vad evaluatorii imobiliari Prima Casa - 10 Septembrie 2009 Cum vad evaluatorii imobiliari Prima Casa - 10 Septembrie 2009
Bucuresti, mai scump ca Berlin Bucuresti, mai scump ca Berlin
Ce trebuie sa stiti daca va schimbati domiciliul Ce trebuie sa stiti daca va schimbati domiciliul
Intarzieri si lucrari de mantuiala la ansamblurile rezidentiale - 12 ianuarie 2010 Intarzieri si lucrari de mantuiala la ansamblurile rezidentiale - 12 ianuarie 2010
Praktiker: Tintele principale sunt orasele de dimensiuni medii Praktiker: Tintele principale sunt orasele de dimensiuni medii

Vezi mai multe articole