Lumea bateriilor pentru baie

15 decembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Indiferent cat de mare sau cat de mica este baia dumneavoastra, exista piese care pot personaliza acest spatiu oferindu-i acel ceva special, unic. Orice amenajare
Baterie baie
baterie baie
incepe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza, in cazul unei bai obiectele sanitare si mobilierul sunt primele obiecte care completeaza decorul.
 
Designerii atrag atentia ca desi de multe ori sunt ignorate si considerate banale, bateriile pentru baie au un mare rol in amenajare. Inainte de a alege un model de baterie pentru baie intalnit prin casele tuturor cunoscutilor, incercati sa consultati cataloagele de specialitate si cu siguranta veti intelege de ce exista designeri dedicati acestor obiecte. Recomandarea specialistilor in amenajari este de a incerca sa personalizati incaperea pentru baie cu mobilier si accesorii care sa va defineasca. In baie exista mai multe tipuri de baterii: pentru lavoar, pentru cada, dus si bideu.
Baterii baie
Baterie baie Baterie baie
 
Este foarte important ca atunci cand alegeti bateria pentru baie sa cunoasteti dimensiunile spatiului pe care il amenajati si modul in care sunt pozitionate tevile de apa, astfel incat sa cumparati modelul potrivit. In cazul lavoarelor pe care se monteaza bateriile, trebuie sa fiti foarte atenti la distanta la care se afla orificiul pentru montarea acesteia. Bateria pentru lavoar trebuie sa aiba un brat suficient de lung astfel incat jetul de apa sa fie proiectat spre centrul lavoarului si nu pe marginea lui. Un alt aspect important de care trebuie sa tineti seama este alegerea tuturor bateriilor din baie sub forma de set.
 
Baterii baie
Baterie baie Baterie baie
Mai multe modele si colori ar putea da impresia unui design dezechilibrat si neplacut din punct de vedere estetic. Designul pieselor create de Fir Italia poate deveni punctul de atractie al incaperii, de aceea ele sunt create in nenumarate modele si finisaje. Forme antichizate sau futuriste, finisaje variate de auriu si argintiu, in unele cazuri chiar patinate, pentru a fi mai elegante si speciale. Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont este calitatea si designul care se reflecta de cele mai multe ori si in pret.
 
Baterii baie
Baterie baie Baterie baie
Dar, nu uitati ca aceste piese le cumparati pentru ani de zile, nu pentru a le schimba o data la doua luni. De asemenea, bateriile de baie trebuie armonizate cu nuanta chiuvetei, a vasului de toaleta, a cazii de baie, a cabinei de dus, dar si cu faianta. De exemplu, daca aveti baia amenajata cu o faianta wenge cu crem, cu siguranta bateriile cu finisaj de bronz sau auriu vor oferi un efect deosebit in designul de ansamblu. Nu acelasi lucru este valabil in cazul bailor deschise la culoare, unde bateriile cromate argintii sunt cele mai indicate, mai ales daca amenajarea urmeaza linii simple, moderne.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tipuri de cazi (Partea I) - Cazile acrilice Tipuri de cazi (Partea I) - Cazile acrilice
Cada ingropata, oaza de relaxare Cada ingropata, oaza de relaxare
Cum organizam spatiile de depozitare intr-o baie Cum organizam spatiile de depozitare intr-o baie
Ventilatoarele de baie: Cum le alegi si de ce trebuie sa tii cont Ventilatoarele de baie: Cum le alegi si de ce trebuie sa tii cont
Tipuri de cazi-Partea a II-a Cazile din fonta Tipuri de cazi-Partea a II-a Cazile din fonta
Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala

Vezi mai multe articole