Lumina din bucatarie - Partea a II-a

19 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Iti impartasim in continuare cele mai stilate corpuri de iluminat pentru bucatarie, ca atunci cand iti propui sa redecorezi, sa te poti gandi si dicolo de functionalitate. Transforma bucataria intr-un loc cald si primitor ce exprima bun gust, atat culinar, cat si estetic.

Increngatura
Cu totii ne dorim sa gatim cu ingrediente cat mai naturale, iar bucataria trebuie sa reflecte acest lucru chiar si prin materialele folosite pentru decorarea interiorului. In exemplul de mai jos, iti prezentam un candelabru reimaginat in cheie naturala. In acest mod, designul bucatariei reuseste sa incorporeze o parte din exterior in interior, dar si sa includa un element de decor creativ.    

Accente poleite
Pentru o bucatarie cu straluciri regale, alege o aplica cu detalii aurite ce seamana mai mult cu o brosa pretioasa decat cu un corp de iluminat. Suprapus peste un tavan vopsit in albastru intens, aceasta aplica devine o veritabila bijuterie ce lumineaza bucataria. Pentru a continua seria stralucirilor, designerul a adaugat accente decorative si in zona dulapurilor.

Candelabrul iesit din comun

Obiectul din exemplul de mai jos are un efect dramatic asupra spatiului. Marimea, forma si materialul folosit il transforma intr-o opera de arta ce troneaza peste bucatarie. Folosirea fierului forjat si pentru o parte din mobilier creeaza coeziune vizuala. Candelabrul este punctul focal ce imprima spatiului un aer proaspat, modern.

Un detaliu minor, cum este corpul de iluminat, poate transforma radical bucataria si poate servi drept inspiratie pentru stilul intregii case.

 

Sursa: housebeautiful.com
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Curatenia de primavara in bucatarie Curatenia de primavara in bucatarie
Cum organizezi triunghiul de lucru in bucatarie Cum organizezi triunghiul de lucru in bucatarie
Albul in bucatarie Albul in bucatarie
Ustensile utile in bucatarie Ustensile utile in bucatarie
Creste pretul casei tale prin cateva investitii in bucatarie Creste pretul casei tale prin cateva investitii in bucatarie
Cum aduci culoare in bucataria ta Cum aduci culoare in bucataria ta

Vezi mai multe articole