Balansoar de gradina Amazonas Glogo

Mobilierul pentru gradina

27 februarie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un nou model de balansoar de gradina - “Amazonas Globo swing seat”
 
Cu siguranta ca atunci cand va ganditi la ceva anume care sa va legene in timp ce va odihniti in gradina, gandul va zboara la un hamac sau un leagan. Odata cu aparitia unei noi piese de mobilier de gradina realizata de catre un grup de designeri britanici, “Amazonas Globo swing seat” reprezinta prin forma sa inedita o varianta la care multi se vor gandi de acum inainte.
 
Avand imaginea unui glob suspendat central de un brat fix, aceasta piesa de mobilier de gradina combina doua elemente care-l fac un “must have” pentru orice gradina. 
 
Balansoarul in forma de glob, este o idée simpla ce va ofera un confort maxim si un design uimitor retro-futurist care arata extraordinar oriunde l-ati amplasa in gradina dumneavoastra.
 
Rama solida din lemn este realizata dintr-o esenta de molid european iar scaunul este construit dintr-o semisfera ce atarna central asemenea unei colivii. Pentru un confort sporit, balansoarul de gradina este captusit cu o perna umpluta cu bumbac ceea ce-l face la fel de confortabil ca o sofa. 
 
Balansoar cu perna verde
Trebuie doar sa gasiti coltul perfect in gradina dumneavoastra pentru a amplasa acest idilic balansoar de gradina in care va puteti relaxa fie in compania unei carti bune, fie savurand cafeaua de dimineata.
 
Lemnul de molid provenit din padurile europene, este tratat sa reziste la conditiile atmosferice prin impregnarea puternica aplicata si datorita garniturilor galvanizate astfel incat acesta sa reziste la o folosire indelungata. 
 
De asemenea, noul balansoar de gradina poate fi achizitionat si in forma dubla, iar pernele sunt disponibile in mai multe nuante, crem, verde, teracota astfel incat sa se asorteze cu restul mobilierului din gradina dumneavoastra. Varianta dubla a balansoarului a fost creata in special pentru cupluri sau copii oferindu-le posibilitatea de a se relaxa impreuna intr-un spatiu dublu.
 
Pentru o stabilitate mai mare balansoarul beneficiaza de un suport de sprijin suplimentar care a fost atasat componentei sferice.
 
Sursa:
 
www.homedesignfind.com
 

Adauga un comentariu


1 Comentariu

viorica

20 martie, 12:10

pretul? va rog!

Alte articole

Gradina de vara Gradina de vara
Ce trebuie sa stii despre construirea unui gratar Ce trebuie sa stii despre construirea unui gratar
Pregatirea gradinii pentru vara Pregatirea gradinii pentru vara
Protejarea trandafirilor cataratori pe perioada iernii Protejarea trandafirilor cataratori pe perioada iernii
Orhideea – etalonul elegantei in lumea plantelor Orhideea – etalonul elegantei in lumea plantelor
Folosirea faunei utile in combaterea biologica din culturile horticole Folosirea faunei utile in combaterea biologica din culturile horticole

Vezi mai multe articole