on

My First Fiskars® - conceput pentru copii, impreuna cu copii

23 februarie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fiskars introduce o noua dimensiune a calitatii pentru uneltele de gradinarit pentru copii

In 2013 Fiskars introduce o gama de unelte de gradinarit special conceputa pentru copii – solutii inovatoare care pun accentul pe siguranta si standarde inalte de calitate Fiskars.

Gama My First Fiskars® este rezultatul a doi ani de obsevatie a copiilor in actiune – o misiune dedicata producerii uneltelor perfecte pentru copii care sa indeplineasca toate nevoile acestora. Forma, marimea, culoarea dar si designul manerelor au fost dezvoltate pe baza a numeroase teste si a raspunsurilor  primite chiar de la copii. Gama contine unelte colorate utile in fiecare anotimp si pentru utilizare indelungata.

Setul pentru copii My First Fiskars® contine o cazma, un ”fierastrau” (pentru a forma solul pentru plantat și plivit sau pentru a modela figurine creative in zapada sau pamant), o matura si o lopatica pentru doua maini cu maner – ambele cu posibilitati multiple de utilizare, in functie de imaginatia celor mici in gradina. Designul manerului rotund este conceput special pentru a oferi copiilor posibilitati multiple de prindere si este completat de materialul anti-alunecare care asigura priza sigura. Cutia in sine, pe langa faptul ca ofera un spatiu practic de depozitare si transport al uneltelor, poate fi utilizata drept galetusa. Capacul negru are dubla utilizare – se poate ingenunchea pe acesta in gradina sau se poate utiliza drept sanie pe timp de iarna. 

Gama My First Fiskars® cuprinde de asemenea patru unelte lungi (o lopata, o cazma, o grebla si o matura) care au cozi rezistente de aluminiu, manere rotunde portocalii si capete din polipropilena. Uneltele pentru sapat sunt intarite suplimentar cu fibra de sticla iar grebla pentru frunze contine acetil termoplastic (POM), pentru o flexibilitate sporita.

Toate uneltele din gama My First Fiskars® sunt aprobate CE, garantand faptul ca acestea sunt in conformitate cu directivele Comisiei Europene. 

Reinventarea gradinaritului

Gama My First Fiskars® sunt un exemplu notabil al aspiratiei companiei de a reinventa experienta gradinaritului cu ajutorul unor materiale si inginerii avansate. Fiskars este parere ca toate lucrurile, chiar si cele mai simple pot fi facute mai bine si mai ingenios astfel incat lucrul in gradina sa devina mai simplu, mai usor, mai eficient si pur si simplu mai placut -  asa cum ar trebui sa fie in definitiv gradinaritul.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Noua lege a chiriilor ar putea intra in vigoare din primavara anului viitor Noua lege a chiriilor ar putea intra in vigoare din primavara anului viitor
Somnul arhitectilor naste monstri urbani Somnul arhitectilor naste monstri urbani
Ipoteca inversa, sprijin la batranete Ipoteca inversa, sprijin la batranete
Proprietarii care nu au autorizatie de construire pot fi reclamati la primarie Proprietarii care nu au autorizatie de construire pot fi reclamati la primarie
Media Galaxy se redeschide. Vino intr-un spatiu nou, in acelasi Centru Comercial Vivo! Media Galaxy se redeschide. Vino intr-un spatiu nou, in acelasi Centru Comercial Vivo!
Tinta ambitioasa dupa reculul din 2005 Tinta ambitioasa dupa reculul din 2005

Vezi mai multe articole