Necesitatea unei zile insorite: usile culisante VEKA

28 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Toamna este anotimpul contrastelor. Aduce cu ea zile pline de ploaie, nori sau vant, dar si zile calde, senine. Cu gandul la frigul ce se va instala curand, astfel de zile ne indeamna sa profitam din plin, de ele. Si atunci, ce poate fi mai placut decat sa te poti bucura de o terasa deschisa larg spre soare, lasand lumina si caldura sa patrunda bland in interior? 

Solutia ingenioasa, si cu efect garantat in acelasi timp, va este la indemana - usile culisante VEKA care, prin intermediul deschiderilor mari, dau living-ului dvs profunzime, facandu-l una cu terasa, ca o prelungire naturala. Astfel, printr-o unica optiune, puteti dispune de mai mult spatiu, mai multa lumina si, desigur, de o perspectiva mai larga asupra peisajului.

Totusi, tinand cont si de anotimpul rece, tot mai multi proprietari de case si apartamente cauta solutii de tamplarie PVC, performante energetic. Pentru astfel de solicitari care privesc in acelasi timp confortul, flexibilitatea si modernitatea, VEKA este numele recomandat de arhitectii care vor sa imprime frumusete si siguranta constructiei pe care o edifica.

In orice casa, indiferent de design, usa nu-si va pierde niciodata functiile de baza: de a separa interiorul de exterior sau doua incaperi si de a proteja caminul. Pornind de la ceea ce isi doreste clientul final, VEKA a creat sistemele de usi culisante care se adapteaza perfect la orice dimensiuni de deschideri, intr-o gama completa - usi culisante cu ridicare, usi culisante in plan paralel si usi culisante pliante. La acestea se adauga si variata paleta cromatica, cu 50 de folieri in diferite culori sau imitatii de lemn, fiecare dintre ele putandu-se adapta cu usurinta oricarei cerinte de design.

Usa culisanta cu ridicare, varful de lance al sistemelor de usi VEKA, este folosita in principal in cazul usilor cu deschideri largi, de pana la 6,5 metri latime si 3 metri inaltime. Practic, dimensiunile mari impun un sistem ce trebuie sa sustina in mod separat fiecare modul al usii. Astfel, VEKA a ales ca modulele sa aiba propria sina de sustinere a miscarii, modulul ce se deschide fiind ridicat usor si abia apoi impins in lateral, culisand mereu corect, silentios si foarte facil.

Pentru un astfel de produs este necesar un profil deosebit de stabil, care poate suporta greutatea mult mai mare pe care o are usa in comparatie cu o fereastra obisnuita. Mai mult decat atat, solutia tehnica aleasa trebuie sa dea dovada de un grad de stabilitate maxima, si, in acelasi timp, sa continue design-ul folosit la profilul ferestrelor. Astfel, calitatile intrinseci ale sistemelor standard multicamerale se ex­tind si in cazul usilor cu­li­san­­­te­, conferind pro­dusului final durabilitate, pro­prietati statice optime,­ suprafete exterioare placute si, mai ales, usurinta in a intretine produsul.

Suprafetele mari vitrate ale unei usi culisante cu ridicare fac orice incapere sa fie mai luminoasa. Alegand ferestrele VEKA, proprietarii au garantia ca beneficiaza de lumina relaxanta din exterior, fara a pierde gradele Celsius din locuinta. Iar gratie sistemului antiefractie, pot renunta fara griji la ansamblurile greoaie de grilaje de protectie. Proprietari multumiti, principala promisiune a VEKA, atat in zile pline de soare, dar si cand frigul bate la usa!

Pentru mai multe informatii: fereastraveka.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ferestrele de la mansarda Ferestrele de la mansarda
VEKAVARIANT: sistemele de rulouri inteligente de la VEKA VEKAVARIANT: sistemele de rulouri inteligente de la VEKA
Cum cureti petele de vopsea lavabila de pe tamplaria PVC Cum cureti petele de vopsea lavabila de pe tamplaria PVC
Design si protectie cu doar o folie de geam Design si protectie cu doar o folie de geam
Ferestre De Mansarda Antiefractie – Siguranta Caminului Tau! Ferestre De Mansarda Antiefractie – Siguranta Caminului Tau!
Tamplarie Aluminiu si PVC Tamplarie Aluminiu si PVC

Vezi mai multe articole