Noul catalog Praktiker aduce premii si surprize in toate magazinele din tara

13 aprilie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează catalogul „Creează-ți spațiul de relaxare!”, dedicat amatorilor și profesioniștilor în construcții și proiecte DIY care vor să își reamenajeze grădina și locuința. Fie că planurile acestora includ activități de amenajare a spațiului verde din jurul casei sau proiecte ample de construcție și redecorări interioare, clienții au la dispoziție peste 1.200 de produse din care pot alege.

Mai mult, odată cu lansarea noului catalog, valabil în perioada 14 aprilie – 23 mai 2018, Praktiker a pregătit pentru clienții săi mii de vouchere și premii surpriză, inclusiv concursuri în magazine, în fiecare weekend al lunii aprilie. Noul catalog este disponibil atât în magazinele Praktiker, cât și pe www.praktiker.ro/catalog-produse.

Noul catalog aduce premii și surprize în toate magazinele

Odată cu lansarea noului catalog, Praktiker dă startul celei mai ample campanii de activare de anul acesta, răsplătindu-și clienții cu mii de vouchere și premii surpriză în valoare totală estimată de 195.000 lei. Astfel, participanții vor putea câștiga vouchere de cumpărături de 30, 60, respectiv 100 de lei, dar și produse promoționale în cadrul concursurilor organizate în magazinele Praktiker, la fiecare sfârșit de săptămână pe parcursul lunii aprilie. 

Produse practice pentru grădină sau balcon

În plin sezon, catalogul Praktiker devine o sursă de inspirație pentru toți cei care vor să își reamenajeze grădina, clienții având la dispoziție o gamă variată de produse și accesorii care aduc un plus de valoare oricărui proiect dedicat exteriorului locuinței sau balconului:

• Mobilier din lemn, ratan natural sau plastic și textil – acesta este o alegere ideală atât pentru spațiile exterioare generoase, cât și pentru cei care locuiesc la bloc și doresc să își reamenajeze balconul conform propriului stil, cu ajutorul mobilierului pliant sau de dimensiuni reduse, ușor de integrat și utilizat.

• Accesorii decorative și funcționale – indiferent de spațiu, orice decor poate fi completat cu ghivece colorate sau suspendate, umbrele de grădină, pavele sau dale pentru zonele exterioare destinate relaxării, dar și hamace sau chiar balansoare și trambuline pentru cei mici.

Amenajarea și întreţinerea grădinii cu efort minim

Spațiul exterior dedicat relaxării necesită, în cele mai multe cazuri, îngrijire suplimentară constantă, însă odată cu utilizarea produselor potrivite, timpul de lucru alocat se reduce semnificativ. Noul catalog Praktiker include o gamă largă de soluții pentru cei care își doresc o grădină verde și îngrijită:

• Plante pentru exterior – de la plante care își păstrează aspectul verde chiar și pe tot parcursul anului, precum Thuja, la mușcate și magnolii sau butași de trandafiri, toate acestea pot fi ușor îngrijite cu ajutorul substraturilor sau îngrășământului special, în timp ce toaletarea acestora poate fi realizată foarte rapid cu ajutorul uneltelor de grădină potrivite.

• Un gazon mereu verde și simetric – aceasta este soluţia pentru cei care vor un spațiu deschis, ideal pentru petrecerile de sfârșit de săptămână. Pentru a-l întreţine, însă, acesta trebuie udat, stropit cu îngrăşământ şi tuns constant. Cele mai potrivite soluții sunt ustensilele şi maşinile de tuns iarbă dedicate, dar și sistemele de irigat, disponibile în noul catalog Praktiker.

Proiecte de renovări interioare

În noul catalog Praktiker, clienții au la dispoziție o ofertă diversă de materiale de construcții, vopseluri și produse dedicate podelelor sau pereților, precum parchet, gresie sau faianță, ideale pentru redefinirea interiorului locuinței. Cei aflați în căutare de mobilier nou vor găsi în paginile catalogului Praktiker atât corpuri individuale pentru bucătărie, baie sau living, cât și seturi complete pentru dormitor. Mai mult, toate aceste spații pot fi ușor accesorizate cu elemente din gama corpurilor de iluminat, draperii, perdele, tapet sau chiar și benzi LED pentru accente de lumină difuză, totul pentru un design de impact.

Noul catalog poate fi consultat în format electronic pe www.praktiker.ro/catalog-produse, dar și în format tipărit, în magazine. De asemenea, Praktiker continuă să pună la dispoziția clienților diverse modalități de plată, printre care și achitarea în până la 12 rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Economia Romaniei depinde de constructii Economia Romaniei depinde de constructii
Rechinii imobiliari asteapta chilipirurile - 09 Ianuarie 2009 Rechinii imobiliari asteapta chilipirurile - 09 Ianuarie 2009
Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018 Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018
Vanzarile de gips-carton, in crestere Vanzarile de gips-carton, in crestere
Bancile scot la vanzare pe internet casele si terenurile rau-platnicilor. Cum sa gasesti chilipiruri imobiliare - 03 Iunie 2009 Bancile scot la vanzare pe internet casele si terenurile rau-platnicilor. Cum sa gasesti chilipiruri imobiliare - 03 Iunie 2009
Abateri grave la comercializarea materialelor de constructii Abateri grave la comercializarea materialelor de constructii

Vezi mai multe articole