Mobilier gradina

Obiectele vechi dau un suflu nou gradinii tale

12 august, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vrei ca gradina ta sa fie mai mult decat un spatiu cu vegetatie luxurianta?

Visezi la un adevarat colt de rai care sa te reprezinte si unde sa te relaxezi cu adevarat?

Atunci de buna seama ca, pe langa florile pe care le-ai plantat cu atata pricepere, ai nevoie de mobilier si ornamente de gradina.

Daca ai tinut neaparat sa cumperi mobilier nou de gradina de la magazin, in ceea ce priveste ornamentele avem o sursa mult mai ieftina pentru tine. Ce zici de podul casei tale sau de magazia plina cu obiecte pe care nu credeai ca le vei mai folosi vreodata?

Orice piesa veche de mobilier pe care te gandeai sa o arunci poate deveni, cu putina munca si imaginatie, un accesoriu perfect pentru gradina ta.
Cufarul bunicii este atat de vechi incat a ajuns o biata lada de lemn? Cu putina vopsea o poti transforma intr-un adevarat cufar al comorilor, decorat cu flori de toate culorile. 

Ce zici de stropitoarea aceea ruginita pe care ai tot spus ca o arunci, dar ai uitat-o intr-un colt al gradinii? Iti spunem noi ca poate deveni o casuta perfecta pentru pasari. Si daca tot suntem la obiecte vechi din metal, te rugam sa nu arunci nici palnia, pentru ca poate deveni unul dintre cele mai atragatoare ghivece suspendate. Taseaza bine pamantul in partea de jos. La fel poti proceda si cu un ceainic sau cu un ibric. Insa, nu uita sa faci cateva gauri in partea de jos pentru ca apa sa se poata scurge.

In plus, daca nu iti mai plac tablourile de la bunica si vrei sa le dai jos de pe pereti, mai da-le o sansa si muta-le pe peretii exteriori. Sau, pastreaza cel putin ramele lor. Acestea pot deveni niste suporturi perfecte pentru ghivecele tale. Vei avea astfel o adevarata expozitie de "natura vie" care iti va colora peretii casei sau gardurile gradinii.

Asadar, daca te-ai plictisit de piticii de gradina, sau vrei pur si simplu sa ii inconjori de o atmosfera mai vesela si mai nonconformista, fa o vizita in pod si da praful la o parte de pe noua ta colectie de ornamente de gradina.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Recomandari pentru intretinerea rosturilor dintre pavele Recomandari pentru intretinerea rosturilor dintre pavele
Delimitatoarele de gradina: sfaturi de montare a acestor elemente decorative Delimitatoarele de gradina: sfaturi de montare a acestor elemente decorative
Gradina ... loc de relaxare Gradina ... loc de relaxare
Amenajarea gradinii: totul despre amenajarea cu pavele Amenajarea gradinii: totul despre amenajarea cu pavele
Un nume propriu devenit... comun: werzalit Un nume propriu devenit... comun: werzalit
Zeolites Group – Oferim 100 de premii, pentru 100 de gospodarii Zeolites Group – Oferim 100 de premii, pentru 100 de gospodarii

Vezi mai multe articole