Ceresit Stop Mucegaiului

Operatiunea “Stop Mucegaiului”

05 martie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Iarna a trecut mai repede decat ne-am fi asteptat, iar primavara ne-a luat prin surprindere cu razele sale de soare ce ne dezmiarda.

Dat fiind ca incepe un nou anotimp ce da restart intregii naturi, este o buna ocazie sa iti improspatezi si tu locuinta si sa scapi de elementele ce perturba  bunastarea curateniei.

In timpul iernii, din cauza faptului ca umiditatea este ca la ea acasa, se pot dezvolta culturi de mucegai in locuri precum baia sau bucataria. Insa nici celelalte camere nu sunt ferite de aceasta amenintare. In timpul curateniei de primavara trebuie sa fii foarte atent la eventualele semne de dezvoltare ale mucegaiului si sa previi formarea de noi colonii. Ceresit Stop Mucegaiului actioneaza eficient impotriva mucegaiului dezvoltat pe foarte multe tipuri de suprafete si este compatibil cu majoritatea vopselelor.

Vaporii de apa formati in urma diferitelor sarcini domestice pe care le intreprinzi favorizeaza dezvoltarea mucegaiului, ce pune in pericol integritatea structurala a stratului de vopsea si a peretilor. Dupa cum am mentionat anterior, baia si bucataria sunt cele mai expuse incaperi, pentru ca acestea sunt medii in care vaporii de apa sunt constanti. In cazul in care nu contracarezi mucegaiul sau previi formarea acestuia, te vei afla in situatia in care va trebui sa renovezi complet suprafetele respective.

Ceresit Stop Mucegaiului este aliatul de care ai nevoie in timpul curateniei si, mai ales, in timpul celei de primavara. Datorita formulei sale extrem de eficiente, indeparteaza orice urma de mucegai si previne formarea de noi colonii. Mai mult decat atat, acesta are efect de inalbire a suprafetei pe care a fost aplicat.

Igiena acestor doua incaperi este foarte importanta. Bucataria este mediul in care prepari mancarea, iar baia este locul unde esti expus in totalitate factorilor din imprejur. Bacteriile, algele sau mucegaiul reprezinta o adevarata amenintare pentru sanatate din motivele enuntate mai sus, iar datoria ta este sa iei atitudine si sa previi pe cat posibil. Ceresit Stop Mucegaiului poate fi folosit atat la interior, cat si la exteriorul locuintei.

Sfat: Colturile tavanului sunt locurile in care mucegaiul apare de cele mai multe ori. Incepe cu tratarea acelei parti a incaperii, daca prezinta semne de dezvoltare a mucegaiului!

Acum cunosti toate datele problemei numite “mucegai”, asa ca poti incepe operatiunea “curatenia de primavara”.

Primavara frumoasa!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum scapi de paianjeni Cum scapi de paianjeni
Curatenia locuintei: cum poti tine praful sub control Curatenia locuintei: cum poti tine praful sub control
Plante care purifica aerul din camera Plante care purifica aerul din camera
Aerisirea locuintei in timpul sezonului rece - de ce este importanta? Aerisirea locuintei in timpul sezonului rece - de ce este importanta?
Cum facem o casa veche mai sigura: sanatate si siguranta Cum facem o casa veche mai sigura: sanatate si siguranta
Lucruri si obiecte din casa care pot fi periculoase pentru sanatate Lucruri si obiecte din casa care pot fi periculoase pentru sanatate

Vezi mai multe articole