on

Orice lucrare are nevoie de mesteri priceputi

07 octombrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

In ultima vreme, atat pe forum, cat si in mesajele private pe care le primim pe pagina noastra de Facebook, ne-au fost semnalate foarte multe exemple de lucrari executate in mod incorect. Mai mult decat atat, forumistii nostri considera ca mesterii buni sunt foarte greu de gasit. Asa ca, astazi, dorim sa iti facem cunostinta cu MESTERI LOCALI cel mai nou Partener de Incredere Misiunea Casa.

 

Mesteri Locali este o platforma online care conecteaza proprietari care au nevoie sa realizeze reparatii si renovari cu meseriasii din zona. Lansat in anul 2019, site-ul Mesteri Locali a reusit sa inregistreze peste 600 de cereri pentru lucrari de reparatii si renovari, ele inregistrand peste 2000 de oferte de pret de la meseriasii inregistrati. Astfel, in aproximativ un an de la lansare, Mesteri Locali a ajutat peste 80% din clienti sa isi gaseasca un electrician, un instalator sau un zugrav care sa rezolve problemele cu care acestia se confruntau la momentul publicarii cererii de oferta.

 

Este foarte important sa mentionam ca platforma Mesteri Locali poate fi folosita in mod gratuit, atat de cei care cauta un meserias de incredere, cat si de profesionistii care doresc sa isi construiasca o reputatie solida in mediul online.

 

Cum si unde gasesti un meserias priceput chiar din zona in care locuiesti?

 

 

Ei bine, pe platforma Mesteri Locali, poti solicita oferte de pret in mod gratuit, avand si posibilitatea de a compara profilele mesterilor, recenziile, ofertele de pret si multe, multe alte informatii, astfel incat sa gasesti meseriasul potrivit pentru lucrarea ta.

 

Publicarea de solicitari si verificarea clientilor

 

Daca doresti sa iti renovezi locuinta sau ai o urgenta, intra pe Mesteri Locali si solicita gratuit oferte de pret. Imediat dupa publicarea informatiilor despre lucrarea ce necesita a fi executata, vei primi si sugestii de meseriasi, acestea fiind urmate de oferte de pret reale din partea profesionistilor inregistrati pe platforma.

 

Pentru a primi oferte de pret cat mai exacte, trebuie sa completezi un formularul de solicitare, acesta este disponibil aici. Formularul te va ghida pas cu pas pentru a publica o cerere cu cat mai multe detalii, astfel incat sa primesti oferte de pret cat mai precise. Este important de mentionat ca dupa completarea formularului, cererea va fi verificata mai intai de un reprezentant al platformei, care te va contacta in cazul in care va considera ca sunt necesare informatii suplimentare si abia mai apoi va fi publicata.

 

Esti mester si doresti sa te inregistrezi pe platforma Mesteri Locali? Nimic mai simplu!

 

Ca profesionist vei beneficia de o pagina de profil publica, in care sunt listate serviciile oferite, recenziile primite, poze cu proiectele executate de tine sau de compania ta. Pe langa posibilitatea de a te inscrie intr-un catalog dedicat profesionistilor, vei mai beneficia si de o mai mare vizibilitate in mediul online, vei fi mai aproape de potentialii clienti, vei primi notificari cu lucrarile noi din zona in care locuiesti, vei putea trimite oferte de pret si poti lua legatura cu clientii.

 

Chiar daca platforma Mesteri Locali iti permite sa iti publici in mod gratuit serviciile, va trebui sa sustii un scurt interviu telefonic si sa te supui unor verificari aditionale - printre care si referinte de la fosti clienti. Asadar, inregistrarea profilului pe site se face doar in urma interviului telefonic, unde vei primi si sfaturi care sa te ajute sa realizezi un profil cat mai bine optimizat.

 

Inregistrarea profesionistilor pe platforma Mesteri Locali

 

Primul pas este completarea unui formular. Stai linistit, vei fi ghidat pas cu pas, astfel incat profilul sa contina cat mai multe informatii atat despre serviciile pe care le oferi, cat si despre lucrarile executate pana in acel moment. Formularul este disponibil aici. La fel ca in cazul cererii, nici profilul nu este publicat imediat, ci va fi trimis mai intai spre verificare, timp in care nu vei avei avea acces la lucrarile publicate pe site.

 

 

Este important de mentionat ca si tu, ca meserias, poti solicita oferte de pret pentru a colabora cu alti profesionisti in cazul in care ai nevoie sa realizezi o lucrare mai speciala (de exemplu - pentru revizia centralelor) sau ai o lucrare mai mare si ai nevoie de mana de lucru pentru a finaliza la timp.

 

 

Insigne si recenzii

 

Ca meserias poti obtine, in momentul de fata, 2 insigne din partea Mesteri Locali:

 

- “Certificat” – daca ai finalizat un curs de calificare recunoscut de ANC, o facultate sau o scoala tehnica profesionala sau daca dispui de autorizatii in domeniu;

- “Verificat” – daca ai un PFA sau un SRL si oferi mai multe informatii asupra formei de organizare.

 

In curand vei putea obtine si insigne IGSU, ANRE, ISCIR etc. – in baza autorizatiilor pe care le detii si prezinti.

 

Este important de mentionat ca platforma Mesteri Locali respinge aproximativ 10% din toate solicitarile de contact din cauza limbajului, a abordarii, a dezinteresului, a hartuirii, a nepregatirii, a profesionalismului sau din lipsa experientei. Totodata, in unele situatii platforma sterge si baneaza anumiti meseriasi care incalca termenii si conditiile de folosinta a site-ului, creaza conturi duplicate sau au primit constant aprecieri negative.

 

Mesteri Locali, Clientii si Meseriasii in perfecta armonie

 

Reprezentantii Mesteri Locali sunt in stransa colaborare atat cu meseriasii, cat si cu clientii pentru a construi un sistem de care pot beneficia ambele tabere, in armonie. Misiunea platfomei este aceea de a aduce mai aproape clientii care au de realizat lucrari de reparatii si amenajari cu meseriasii din zona si de a ajuta profesionistii sa se promoveze in mediul online, prin intermediul sistemului de ofertare si publicare de lucrari si prin accesarea directorului online de meseriasi unde clientii pot cauta meseriasul potrivit dupa adresa si profesie.

 

In momentul in care clientul este in contact cu mai multi meseriasi, iar meseriasul in contact cu mai multi clienti, colaborarea cu Mesteri Locali se incheie, ei nu participa pe ofertarea de lucrari, nu stabilesc preturi si nici nu intervin in negocierile meseriasului cu clientul, insa au cateva recomandari pe care meseriasii ar trebui sa le urmeze. Descopera recomandarile aici.

 

De asemenea, daca esti in pozitia de client reprezentantii Mesteri Locali iti recomanda sa soliciti mai multe oferte de pret, sa verifici disponibilitatea meseriasului, sa soliciti meseriasului sa se legitimeze, sa prezinte autorizatii, referinte si sa lucrezi intotdeauna cu deviz si contract.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa reconditionezi obiectele vechi de mobilier in regim DIY Cum sa reconditionezi obiectele vechi de mobilier in regim DIY
DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar
Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta? Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta?
Idei de decoratiuni pentru Craciun Idei de decoratiuni pentru Craciun
Leroy Merlin lanseaza noua campanie "Pentru case fericite" Leroy Merlin lanseaza noua campanie "Pentru case fericite"
Cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania si-a deschis propriul magazin online Cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania si-a deschis propriul magazin online

Vezi mai multe articole