on

Panou Gard Bordurat, Gard tip Jaluzea sau Gard Rancho direct de la Producator - HitPlas

09 octombrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Construirea unei clădiri şi finisarea acesteia presupun o serie de etape care au rolul de a realiza o construcţie durabilă şi sigură. Fiecare etapă îşi are importanţa ei, de la primul pas al turnării unei fundaţii, până la acoperire şi finisare.

 

Materialele de construcţie folosite în ridicarea oricărei clădiri, indiferent de destinaţia acesteia, trebuie să fie de calitate superioară, să fie strict destinate procesului şi etapei în care sunt folosite, şi să fie manevrate de  personal calificat care va ţine cont de recomandările specifice fiecărui material. Finisajele finale au şi acestea un rol esenţial în siguranţa şi design-ul unei construcţii, fiind nu doar plăcute din punct de vedere estetic, ci având un rol important, precum protecţia în faţa condiţiilor meteorologice, rol de delimitare a suprafeţelor şi de protejare a acestora. La acest capitol al finisajelor, se poate vorbi despre garduri, panouri, căi de acces asigurate prin porţi de diferite tipuri sau rulouri. Accesând hitplas.ro aveţi posibilitatea de a descoperi materiale de calitate superioară, realizate la   cele mai înalte standarde, având un raport foarte avantajos calitate-preţ.  Produsele sunt puse la dispoziţie pe piaţa de specialitate, cu scopul de a vă ajuta în alegerea celor mai bune variante pentru ridicarea unei clădiri şi, mai cu seamă,  pentru finalizarea acesteia. Hitplas, producător de plasă şi garduri, vă  pune la dispoziţie diferite tipuri de plasă, dintre care plasă sudată zincată în rolă, înpletită, padou sau pentru armare, plus o multitudine de porţi, garduri şi panouri pentru garduri. Alegând din produsele puse la dispoziţie, aveţi posibilitatea de a vă monta gardul şi porţile de acces potrivite casei dumneavoastră sau spaţiului pe care doriţi să îl asiguraţi printr-o împrejmuire frumoasă, practică  şi de calitate. Materia primă folosită în fabricarea panourilor care vor fi incluse  în componenţa unui gard, este de cea mai bună calitate.

 

Importanţa unui gard în finalizarea unei construcţii

 

Odată finalizată o construcţie, este foarte important ca acesteia să i se asigure protecţie prin montarea sau construirea unui gard. Una dintre funcţiile gardului, este aceea de a ajuta la spaţiere, delimitând clar marginile unei proprietăţi. Gardul va fi montat respectându-se legislaţia urbanismului  în vigoare, ţinându-se astfel cont de  distanţele legale dintre o  clădire şi un gard. Clima specifică ţării noastre presupune variaţii foarte mari de temperatură, umiditate crescută în sezonul rece şi expunerea accentuată la razele solare pe perioada verii. Din acest motiv, nu se recomandă curţile şi casele fără gard, acesta având un puternic rol de protecţie în special în ceea ce priveşte izolaţia casei sau a clădirii. Astfel alegerea unui gard reprezintă o etapă esenţială, pe lângă aspect, contând foarte mult şi funcţiile acestuia. În primul rând, se va încerca alegerea unui model de gard care să cadreze cu design-ul general al casei. Gardul poate face notă discordantă cu întreaga clădire, o tencuială exterioară albă, creând un contrast necesar cu un gard de culoare închisă, sau se poate merge pe varianta echilibrată, în care gardul va fi ales în aceleaşi nuanţe şi tonuri cu  acoperişul, uşa de la intrare, cu  tâmplăria, obloanele sau rulourile ferestrelor. 

 

Gard metalic tip jaluzea

 

Atunci când se doreşte alegerea celei mai bune variante, se poate opta pentru un gard metalic tip jaluzea. Este gardul care va asigura protecţie şi un design plăcut, putând fi creat astfel încât să îndeplinească toate condiţiile cumpărătorului. Gardul tip jaluzea este fabricat din tablă zincată cu o grosime de 0,6 milimetri. Se poate opta dintr-o gamă largă de culori, vopsirea tablei făcându-se  în câmp electrostatic. Tabla are proprietăţi anticorozive şi prezintă o rezistenţă foarte mare în faţa radiaţiilor  ultraviolete şi a umidităţii excesive. Un gard metalic tip jaluzea nu necesită o întreţinere specială, păstrându-şi aspectul prin simpla spălare cu apă. Acest tip de gard va avea un aspect elegant şi foarte interesant, atât pe interioer, câ şi pe exterior, lamelele zincate fiind vopsite pe ambele părţi. În cazul alegerii acestui tip de gard, Hitplas oferă posibilitatea confecţionării pe comandă a porţilor batante, culisante şi autoportante, plus a celor pentru accesul pietonal. Un gard metalic tip jaluzea, vine în întâmpinarea nevoilor oricărui cumpărător, asigurând o serie de beneficii, printre care circulaţia curenţilor de aer, indiferent de anotimp, rezistenţa în faţa intemperiilor şi a razelor solare, un desingn modern. Este uşor de întreţinut, nefiind nevoie de aplicarea tratamentelor speciale de întreţinere.  Se montează cu uşurinţă şi îşi bucură cumpărătorii cu preţuri accesibile. 

 

Gardul Rancho

 

Un  alt model de gard care se va potrivi foarte bine unei case, este Gardul Rancho. Acest model şi-a propus să înlocuiască gardul clasic din lemn, cu unul  mult mai rezisten, realizat din tablă zincată, extrem de rezistentă, pigmentată cu vopsea pulbere şi tratată în cuptorul de polimerizare. Design-ul gardului este unul foarte interesant, fiind realizat din lamele orizontale care se fixează foarte uşor. Acest tip de gard se va întreţine cu uşurinţă, tabla având un grad foarte mare de rezistenţă în faţa intemperiilor, razelor solare şi insectelor. Panourile folosite în componenţa unui astfel de gard,  pot fi folosite şi pentru închiderea  balcoanelor sau  teraselor, asigurând astfel întregii case un aspect foarte plăcut şi echilibrat.

 

Gard Bordurat ieftin de la producator - Hitplas

 

Pentru a realiza un gard bordurat extrem de rezistent şi cu un design interesant, atât pentru împrejmuiri civile, cât şi pentru spaţii industriale, panourile de gard bordurat reprezintă cea mai bună variantă. Sunt realizate din fire sudate într-o înşiruire de ochiuri care conferă o structură rigidă şi foarte rezistentă. Deţin o modalitate de  montare  foarte simplă,  pe stâlpi din oţel, folosind sistemele de prindere. Gardul obţinut are o rezistenţă foarte mare şi un aspect plăcut care poate fi ales în nuanţa dorită.

 

Tipuri de plasă şi sârmă

 

Hitplas.ro oferă o gamă variată de tipuri de plasă, destinate construcţiilor, împrejmuirii terenurilor, pentru zonele de înaltă siguranţă sau în realizarea de cuşti şi ţarcuri pentru animale. Plasa sudată zincată poate fi procurată atât pentru armarea tencuielii în etapele unei construcţii, cât şi pentru împrejmuirea anumitor zone. Un alt tip de plasă, cea împletită, îşi va demonstra utilitatea în orice context. Este realizată din sârmă tare sau mai moale, împletită într-un sistem de ochiuri pătrate sau în formă de romb. Poate fi folosită în domeniul construcţiilor, dar şi pentru împrejmuiri de suprafete, în parcuri, grădini sau  terenuri de sport.  Gama de produse este completată cu diferite tipuri de sârmă. Sârma zincată este un produs metalurgic sub forma unui fir continuu de diferite diametre şi grade de rezistenţă la rupere. Poate fi folosită în multiple scopuri generale. Sârma ghimpată este realizată din două fire răsucite, care sunt prevăzute cu noduri în patru vârfuri, din loc în loc. Utilitatea acesteia este amplă, însă rolul pricipal este acela de sporire a  securizării  anumitor împrejmuiri. 

 

Alegând produse de calitate, la preţuri avantajoase, veţi beneficia de cele mai bune rezultate în activităţile pe care doriţi să le întreprindeţi. Fie că abia aţi finalizat construcţia unei case, fie că veţi alege să  renovaţi casa veche şi să schimbaţi gardul şi porţile de acces,  fie că doriţi să vă îmbrăcaţi balcoanele sau terasele, variantele oferite vor veni în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră.  Specialişti şi personal calificat vă vor ajuta cu sfaturi avizate şi recomandări, astfel încât să alegeţi cele mai bune variante ale produselor puse la dispoziţie. Produsele pot fi livrate în toată ţara, astfel încât să beneficiaţi de ele oriunde veţi avea nevoie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gard WPC. 10 sfaturi pentru un montaj corect Gard WPC. 10 sfaturi pentru un montaj corect
Intretinerea gardului pentru casa si gradina Intretinerea gardului pentru casa si gradina
Gardul si poarta casei Gardul si poarta casei
Garduri (I) Garduri (I)
Gardul din piatra naturala: patru idei spectaculoase Gardul din piatra naturala: patru idei spectaculoase
Tabla decupata - noul trend in materie de garduri si porti Tabla decupata - noul trend in materie de garduri si porti

Vezi mai multe articole