Pereti interiori decorati cu caramida - partea I

11 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peretii interiori din caramida sau cu textura de caramida sunt indispensabili intr-o casa in stil industrial, decorata nonconformist. Caramida pune camera in valoare si este un suport excelent pentru alte elemente de design, reusind sa ofere un aer sofisticat spatiului. Astfel, casa devine un loc personalizat, ce nu tine cont de tipare.

Un design contemporan cu aer masculin este completat perfect de acest perete de caramida vopsit cu negru. Aspectul nefinisat, dar si culoarea dura reusesc sa atraga atentia. Acest punct focal este echilibrat de catre albul folosit in restul camerei. Desi mobilierul pastreaza acelasi stil industrial, cu suprafete gri, brute, imprimeurile colorate sau deschise invioreaza atmosfera. Covorul cu model geometric sustine linia jucausa a pernelor si obiectelor decorative. Culorile inchise sunt indulcite prin podelele albe si aportul de lumina naturala.

Incaperea de mai sus ofera un bun exemplu pentru integrarea caramizilor intr-un decor aparent tradițional. Acest detaliu subtil asigur o schimbare de textura, intr-un spatiu cu suprafete preponderent plate. Subtilitatea se regaseste si in tonurile textilelor si parchetului. Caramida creeaza o ruptura ce pare sa incadreze perfect scaunul si masuta cu design eclectic. Simplitatea spatiului este infuzata cu un plus de originalitate.

Daca iti doresti sa decorezi caz intr-un mod aparte, trebuie sa lasi loc pentru improvizatie. In exemplul de mai sus, stilul minimalist al anilor '60 este reinventat printr-o compozitie simpla si curata. Elementul neobisnuit, care sparge tiparele, este finisajul de caramida alba al peretilor. Textura lor creeaza un joc al volumelor, prin suprapunerea cu textura jaluzelelor si cea a podelei finisate.

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Avantajele utlizarii unui tapet pentru pereti Avantajele utlizarii unui tapet pentru pereti
Ai dat cu lavabila peste adezivul de armare? Iata cum remediezi problema Ai dat cu lavabila peste adezivul de armare? Iata cum remediezi problema
Culorile vor schimba lumea | Fuorisalone Culorile vor schimba lumea | Fuorisalone
Amenajarile Interioare, intre alegerile bunului gust si efectuarea corecta a operatiunilor. Amenajarile Interioare, intre alegerile bunului gust si efectuarea corecta a operatiunilor.
3 idei creative pentru vopsirea peretilor 3 idei creative pentru vopsirea peretilor
Cum decoreaza romanii peretii interiori - vopsele in culori calde, tapet floral sau 3D si placari din lemn Cum decoreaza romanii peretii interiori - vopsele in culori calde, tapet floral sau 3D si placari din lemn

Vezi mai multe articole