Pereti interiori decorati cu caramida - partea I

11 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peretii interiori din caramida sau cu textura de caramida sunt indispensabili intr-o casa in stil industrial, decorata nonconformist. Caramida pune camera in valoare si este un suport excelent pentru alte elemente de design, reusind sa ofere un aer sofisticat spatiului. Astfel, casa devine un loc personalizat, ce nu tine cont de tipare.

Un design contemporan cu aer masculin este completat perfect de acest perete de caramida vopsit cu negru. Aspectul nefinisat, dar si culoarea dura reusesc sa atraga atentia. Acest punct focal este echilibrat de catre albul folosit in restul camerei. Desi mobilierul pastreaza acelasi stil industrial, cu suprafete gri, brute, imprimeurile colorate sau deschise invioreaza atmosfera. Covorul cu model geometric sustine linia jucausa a pernelor si obiectelor decorative. Culorile inchise sunt indulcite prin podelele albe si aportul de lumina naturala.

Incaperea de mai sus ofera un bun exemplu pentru integrarea caramizilor intr-un decor aparent tradițional. Acest detaliu subtil asigur o schimbare de textura, intr-un spatiu cu suprafete preponderent plate. Subtilitatea se regaseste si in tonurile textilelor si parchetului. Caramida creeaza o ruptura ce pare sa incadreze perfect scaunul si masuta cu design eclectic. Simplitatea spatiului este infuzata cu un plus de originalitate.

Daca iti doresti sa decorezi caz intr-un mod aparte, trebuie sa lasi loc pentru improvizatie. In exemplul de mai sus, stilul minimalist al anilor '60 este reinventat printr-o compozitie simpla si curata. Elementul neobisnuit, care sparge tiparele, este finisajul de caramida alba al peretilor. Textura lor creeaza un joc al volumelor, prin suprapunerea cu textura jaluzelelor si cea a podelei finisate.

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea vopselei lavabile Alegerea vopselei lavabile
Tapetul, o varianta viabila pentru decorarea peretilor (II) Tapetul, o varianta viabila pentru decorarea peretilor (II)
“Peretele sufrageriei situate la etajul 7 este ud pana la jumatate. Ce solutie ajuta sa scap de problema?” “Peretele sufrageriei situate la etajul 7 este ud pana la jumatate. Ce solutie ajuta sa scap de problema?”
Tapet vs Vopsea cu Efecte Speciale Tapet vs Vopsea cu Efecte Speciale
Fixarea obiectelor pe suprafete cu gipscarton Fixarea obiectelor pe suprafete cu gipscarton
Cum placam corect faianta? Cum placam corect faianta?

Vezi mai multe articole