Tavanul dormitorului - Partea I

18 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cand ne gandim la tavan, ne imaginam o suprafata alba, banala, care nu iese prin nimic in evidenta. Insa, uneori, daca iesi putin din conventional, descoperi cat de mult conteaza putina culoare sau un model cu personalitate.

Iti poti incepe fiecare zi privind ceva care te inspira sau care te va face sa iti doresti sa nu te mai dai jos din pat.

Tavanul, un cer instelat
Cine nu si-ar dori sa doarma sub un cer instelat, dar sa se bucure si de confortul unui pat moale si calduros? Solutia ar fi un tavan vopsit in nuante de albastru intens si o instalatie cu fibra optica care sa simuleze stelele unui cer senin.

Iubitorii de astronomie, dar si de camping vor aprecia aceasta idee ingenioasa. Un asemenea tavan iti ofere o senzatie odihnitoare de calm. Alege si draperii in nuante de albastru inchis pentru un efect total.

Tavanul cu forma neobisnuita
Daca locuiesti la casa, iar forma acoperisului face ca tavanul dormitorului sa fie asimetric, foloseste-te de acest element pentru a conferi inaltime camerei. Nu e nevoie sa indrepti tavanul si sa separi mansarda. Originalitatea structurii este ceea ce va oferi dormitorului tau personalitate si valoare arhitecturala.

Iar un pat cu baldachin, fara acoperis, iti ofera o priveliste diferita de cea obisnuita. Portiunea mai inalta a tavanului inseamna si o suprafata mai mare ce permite patrunderea luminii. Dormitorul se transforma intr-o incapere luminoasa ce pare sa apartina unui hotel de lux.  


In articolul urmator, vom prezenta in continuare cateva idei de regandire a tavanului din dormitor.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

“Cum pot aplica faianta peste vopsea in ulei sau email?” “Cum pot aplica faianta peste vopsea in ulei sau email?”
Gips-carton sau design fara limite (I) Gips-carton sau design fara limite (I)
Amenajarile Interioare, intre alegerile bunului gust si efectuarea corecta a operatiunilor. Amenajarile Interioare, intre alegerile bunului gust si efectuarea corecta a operatiunilor.
Magnetic Paint - Vopsea pentru creta Magnetic Paint - Vopsea pentru creta
“Tavanul si peretii de sub terasa sunt foarte reci. Cum rezolv problema?” “Tavanul si peretii de sub terasa sunt foarte reci. Cum rezolv problema?”
Lavabila si vopseaua cu efecte speciale Lavabila si vopseaua cu efecte speciale

Vezi mai multe articole