Personalizarea mobilei prin pictura

18 mai, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Despre personalizare v-am vorbit si in trecut, cand v-am prezentat metode de a va anima peretii prin intermediul tapetului si a stickerelor. Ambele metode facile, usor de indepartat, la indemana tuturor. Insa, pe langa pereti, si mobila poate fi personalizata, si nu oarecum, ci prin pictura.

Cel mai potrivit loc unde merita sa personalizezi mobila este camera copilului. Aceasta are nevoie de culoare si trebuie sa fie un mediu jucaus, confortabil, in care copilul tau sa se simta in largul lui. Una dintre modalitatile prin care poti obtine acest lucru este pictarea mobilei cu diverse personaje de poveste.

CuteOshenii este un proiect ce se ocupa cu personalizarea unicata a mobilei prin pictura. Ilustratiile sunt originale, inspirate din personalitatea si povestile clientului, astfel incat fiecare lucrare sa fie unica. Lucrarile sunt realizate cu vopsele acrilice si lacuri ecologice pe baza de apa pentru ca mobilierul sa fie sigur, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Aceste ilustratii pot fi realizate pe mobila existenta sau pe mobila creata de la 0 de catre designeri de obiecte, colaboratori ai proiectului.

Cu un stil vizual aparte, diferit de ce se gaseste pe piata ilustratiilor destinate copiilor, proiectul poate inveseli orice incapere prin jovialitate si culoare.

 

Sursa foto: cuteoshenii.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobilier compact pentru copii Mobilier compact pentru copii
Amenajarea camerei copilului Amenajarea camerei copilului
Tavane fotoluminiscente pentru camera copiilor Tavane fotoluminiscente pentru camera copiilor
Cum alegi corect biroul copilului Cum alegi corect biroul copilului
Idei pentru amenajarea dormitorului unui baietel Idei pentru amenajarea dormitorului unui baietel
Camera copiilor Camera copiilor

Vezi mai multe articole