on

Peste 1 milion de metri patrati, suprafata totala a locuintelor prezentate weekendul acesta la Imobiliarium Baneasa

08 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Imobiliarium, expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori – expozanti, prezinta la editia din acest weekend circa 90 de ansambluri rezidentiale, ale caror locuinte insumeaza peste 1 milion de metri patrati. Totodata, Imobiliarium Baneasa reuneste pentru prima data toate tipurile de case si apartamente inteligente existente in Romania. 

Targul de locuinte Imobiliarium revine cu cea de-a doua editie de toamna din acest an, ce va avea loc intre 11-13 octombrie, in parcarea Brico Dépôt, din incinta Baneasa Shopping City, unde isi vor prezenta ofertele un numar de aproximativ 70 de dezvoltatori, majoritar din segmentul middle .

Oferta acestei editii Imobiliarium va acoperi cea mai diversificata gama de locuinte de pana acum. Vizitatorii pot prospecta toate tipurile de case si apartamente inteligente, de la conceptul de case verzi, la proiectele rezidentiale dezvoltate cu infrastructura completa, proiecte mixte - business si rezidential -, case active sau cladiri ce promit o combinatie fantastica intre vechi si nou, toate aflate in cele mai ravnite zone din Capitala si imprejurimi”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarium.

Printre cei mai mari dezvoltatori prezenti la aceasta editie se numara One United, AFI Global Europe, Anchor Group, Conarg, Impact, Prime Kapital, Metropolitan, Cordia – Futureal Group, Straulesti Lac Alfa, Hagag, Zacaria Group, Nusco Imobiliara etc..

Totodata, una dintre noutatile acestei editii este prezenta Caravanei Grohe, ce consta intr-un showroom mobil -  un camion venit din Germania, unde  se vor prezenta cele mai noi solutii de baie, bucatarie si smart home in materie de baterii, ceramica si senzori.

Peste 90 de ansambluri rezidentiale isi vor prezenta ofertele la Imobiliarium Baneasa

In portofoliul Imobiliarium Baneasa de anul acesta se regasesc numeroase ansambluri speciale, care se diferentiaza prin caracteristici precum certificari Green, arhitecturi speciale, spatii ample, si diverse beneficii. Majoritatea ansamblurilor cu promotii pe perioada evenimentului ofera, in medie, discounturi de circa 3-5%.

Spre exemplu, ansamblul LOFT Green Apartments ofera locuinte 100% eco friendly, promitand zero emisii de CO2 (datorita sistemelor de incalzire si racire bazate pe pompele de caldura geotermice, ce folosesc 100% energie regenerabila),  7.500 mp spatii verzi in curtea complexului, prize pentru masini electrice, design bioclimatic, acces securizat, loc de joaca, videointerfon comandat de pe smartphone etc.

Un alt ansamblu neconventional este Satul Scandinav, cel mai nou proiect rezidential de lux din Romania, amplasat in zona Snagov, ce este compus in totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Casele sunt dotate cu  sisteme  de pompe de caldura aer-aer, respectiv aer-sol, conectate la  panouri fotovoltaice, ce genereaza energia necesara functionarii acestora, astfel incat costurile lunare sa ajunga cat mai aproape de zero. Unicitatea ansamblului rezidential este data, de asemenea, de spatiile de agrement si relaxare, ce cuprind piscina, sauna, jacuzzi, teren de sport multifunctional, parc de relaxare, zona de barbeque, zona de petrecere, alee tip ponton pe marginea canalului care face legatura cu lacul Snagov si Padurea Baneasa etc..

Crown Towers este un alt proiect luxury, situat in zona Herastrau, ce promite sa fie emblematic pentru Capitala. Format dintr-un ansamblu de trei turnuri rezidentiale, faza intai a proiectului va cuprinde doua turnuri rezidentiale, un business center, birouri de inchiriat, spatii comerciale si parcare subterana, iar faza a doua va include al treilea turn rezidential, parcare supraetajata, facilitati pentru relaxare si petrecerea timpului liber, sali de fitness, piscina si spa.

Unul dintre cele mai mari proiecte anuntate, care va fi construit alaturi de o zona office, este  HILS Pallady Apartments, un complex format din 12 blocuri, cu 11 etaje, ce totalizeaza aproximativ  2.000 de apartamente, proiectate in mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, pentru a acoperi o plaja variata de preferinte ale cumparatorilor.

Majoritatea dezvoltatorilor prezenti vin cu diverse promotii, cele mai intalnite fiind discounturile oferite doar in perioada evenimentului, cu o medie cuprinsa intre 3 si 5%. Un alt exemplu de beneficiu este cel oferit de Greenfield Residence, care la achizitia unui apartament de doua camere ofera cumparatorului un voucher valoric pentru mobilier, pentru intreaga locuinta.

Dintre locuintele aflate in oferta acestei editii, peste 20% sunt finalizate, 40% se afla in constructie, iar restul de 40% se afla in faza de plan.

                                                                                  ###

Despre Universum Events

De peste 10 ani in industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.

Concepte proprii:

Targul Imobiliarium, inceput in 2017 ca o alternativa la clasicele evenimente de real-estate, isi propune sa faciliteze procesul de cautare si achizitie a unui imobil, cu ajutorul tehnologiei VR. Dedicat sectorului rezidential, proiectul reuneste cel mai mare numar de ansambluri noi, tinand cont de experienta acestora si istoricul lor.

GoTech World (anterior Internet & Mobile World), casa economiei digitale din Europa Centrala si de Est, cea mai ampla expo-conferinta B2B dedicata solutiilor IT si digitale din regiune;

Festivalul Bucharest Tech Week, ajuns la a patra editie, mobilizeaza comunitatea tech din Capitala pentru a incuraja inovarea si adoptarea de noi tehnologii.

MyConnector, o platforma online dedicata evenimentelor, care opereaza accesul la evenimente, de la inregistrarea online pana la accesul in eveniment.

Lagoo Snagov, locatia proprie pentru organizarea evenimentelor atat corporate cat si private, ce se intinde pe o suprafata de 60.000 mp, in mijlocul naturii.

Sub umbrela UNIVERSUM au luat forma conceptele proprii si o divizie de evenimente personalizate: M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) si o divizie de Team Building care ofera un portofoliu cu peste 140 de activitati si concepte, ambele divizii axate pe evenimente de amploare pentru clienti.

Compania este reprezentatul unic in Romania al celei mai mari licente de team building din lume, Catalyst Global Team Building, oferind solutii pentru nevoile clientilor si asigurand experiente unice cu fiecare eveniment.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

10 greseli pe care le facem cand curatam baia 10 greseli pe care le facem cand curatam baia
Turcii de la Pelican Com au finalizat Atlantis Residence. Jumatate din apartamente sunt nevandute - 04 Noiembrie 2009 Turcii de la Pelican Com au finalizat Atlantis Residence. Jumatate din apartamente sunt nevandute - 04 Noiembrie 2009
Proprietati Proprietati
Amanare de la RADET Amanare de la RADET
Obligatiuni pentru credite mai ieftine Obligatiuni pentru credite mai ieftine
Notarii scad preturile cu pana la 70% Notarii scad preturile cu pana la 70%

Vezi mai multe articole