on

PIATRAONLINE lanseaza 10DesignBlog - proiect pentru tinerii pasionati de arta decorativa si design de interior

13 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Iubești designul și arhitectura? Vrei să îți împărtășești pasiunea pe propriul tău blog? Cu ocazia aniversării de 10 ani, PIATRAONLINE  lansează o provocare pentru tinerii pasionați de artă decorativă și design interior oferind 10 bloguri la cheie.

Sub conceptul 10DesignBlog, http://10designblog.piatraonline.ro/, PIATRAONLINE pune la dispoziție câte o platformă online designerilor de interior și arhitecților care se află la început de drum sau tuturor celor pasionați de acest domeniu. Astfel, liderul în materiale de construcții din piatră naturală pornește în căutare de tineri dornici să se exprime în scris despre tot ceea ce e frumos: de la decorațiuni, la locuri din tară sau din lume

„După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, PIATRAONLINE caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, până la workshop-uri de design, copywriting și artă fotografică, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători. Credem cu tărie că este important ca majoritatea arhitecților și designerilor să aibă o platformă unde să se poată mândri cu talentul creativ și să-și dezvolte un portofoliu puternic”, susține inițiatorul proiectului Mariana Brădescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Pentru a se înscrie în campanie, cei interesați sunt rugați să acceseze http://10designblog.piatraonline.ro/  și să urmeze pașii din formular. 
Perioada de înscriere are loc în intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmând ca fericiții câștigători să fie desemnați până pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finaliști vor fi premiați în cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc în luna mai!

Juriul este format din Elis Popescu (co-fondator şi redactor-şef designist.ro), arh. Eduard Baicu (www.phenomenalaboratory.com) arh. Hamid Nicola Katrib (www.hamid-nicola-katrib.ro), şi Mariana Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE).

PIATRAONLINE le mulțumește partenerilor care susțin această inițiativă: Designist.ro, Alistmagazine.ro, Spatiulconstruit.ro, Natalia Berezovskaia – designer de interior și blogger la www.creativ-interior.ro, 2activePR, Marks și Headstart Creative Agency.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum scoti cele mai dificile pete de pe haine? Cum scoti cele mai dificile pete de pe haine?
A mai ramas o luna pana la targul imobiliar al toamnei 2022! A mai ramas o luna pana la targul imobiliar al toamnei 2022!
Au inceput speculatiile cu apartamente noi second-hand Au inceput speculatiile cu apartamente noi second-hand
REHAU, investitie de 10 milioane de euro la Sibiu REHAU, investitie de 10 milioane de euro la Sibiu
Antreprenorii au ridicat piata materialelor de constructii Antreprenorii au ridicat piata materialelor de constructii
Sony lanseaza seria de televizoare 4K HDR MASTER care ofera cea mai buna calitate a imaginii in orice locuinta Sony lanseaza seria de televizoare 4K HDR MASTER care ofera cea mai buna calitate a imaginii in orice locuinta

Vezi mai multe articole