Polistirenul cu striatii, mai sigur si mai eficient

30 august, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru a va putea bucura de facturi mai mici cu cel putin 40% la intretinere, Austrotherm recomada izolarea termica a locuintelor inca din faza de constructie, incepand cu fundatia, peretii de subsol si suprafetele aflate in contact cu solul, continuand cu fatada si acoperisul. Termoizolatia executata ca la carte cu materiale de cea mai buna calitate are o durata de viata estimata la 30 de ani, timp in
polistiren extrudat cu striatii
care puteti beneficia de un camin cu pierderi minime de caldura si cheltuieli semnificativ reduse. Daca temperatura din interior ramane constanta pe tot parcursul anului, energia consumata pentru climatizare (incalzire pe timp de iarna si aerul conditionat in anotimpul calduros) scade semnificativ, oferindu-va posibilitatea ca in timp sa faceti alte investiti pentru casa dumneavoastra.
 
In functie de suprafata suport pe care se aplica, termoizolatia se comporta diferit, de aceea orice greseala in executare poate compromite intreaga lucrare. Inainte de a lua vreo decizie, consultati specialistii in domeniu pentru a va oferi solutiile tehnice potrivite tipului de constructie pe care se aplica termoizolatia. Austrotherm ofera in prezent o noua varietate de produse care asigura o aderenta mai buna a adezivului sau tencuielilor subtiri pe suprafata placilor de polistiren, dar si o flexibilitate adecvata pentru termoizolatie. Aceste produse sunt executate din polistiren extrudat si prezinta striatii in relief  pe ambele fete. Le gasiti sub denumirea de polistiren cu striatii si sunt recomandate pentru termoizolarea unor fatade ventilate, diafragme (b.a.) dublate de sistem EPS, pereti de subsol si elevatii la fundatii. 
 
Austrotherm XPS® TOP P GK, Austrotherm XPS® TOP P SF sau Austrotherm Universalplatte P exceleaza prin rezistenta la compresiune si incarcari mecanice, comportamentul deosebit in mediu umed si impermeabilitatea la vapori, datorata porozitatii inchise. Este ideal pentru izolatia soclurilor care se realizeaza atat pe exterior, cat si pe interior, pentru a reduce pierderile de caldura prin elementele aflate in contact cu solul. Pivnita, respectiv peretii de la baza pivnitei sau de la baza casei, toate pardoselile asezate pe sol, chiar si in subsoluri, daca acestea sunt incalzite, trebuie supuse unor masurile de izolare termica, iar in acest sens polistirenul cu striatii este cel mai potrivit. Polistirenului extrudat cu striatii este ignifug, fiind in acelasi timp definit prin conductivitate termica redusa, rezistenta la ciclurile inghet-dezghet si rezistenta la tractiune. Solutiile tehnice inovatoare oferite pe care Austrotherm le pune la dispozitia arhitectilor, constructorilor, distribuitorilor de materiale de constructii si celor care construiesc in regim privat sunt recomandate pentru cele mai variate si dificile lucrari de termoizolare. Profilele pentru fatada, de la ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de bosaj completeaza gama impresionanta de produse destinate termoizolarii, de la Austrotherm.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Termoizolarea podelei - ordinea corecta a straturilor Termoizolarea podelei - ordinea corecta a straturilor
Polistiren extrudat Polistiren extrudat
Izolarea termica a locuintei – Recomandari facute unui cititor Izolarea termica a locuintei – Recomandari facute unui cititor
Termoizolatia | Panouri termoizolante Termoizolatia | Panouri termoizolante
Izolatia termica a cabanelor din lemn Izolatia termica a cabanelor din lemn
Termoizolatia casei asigura confort Termoizolatia casei asigura confort

Vezi mai multe articole