Roca prezinta expozitia HELLO FUTURE la Institutul Cervantes din Bucuresti

10 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania spaniolă Roca, cel mai mare producător de obiecte sanitare și mobilier pentru baie din lume, a prezentat ieri în București noile tendințe în designul camerei de baie pentru anul 2017. Expoziția, care va fi deschisă publicului cu intrare liberă până pe data de 18 noiembrie, include următoarele secțiuni:

  • Hello Smart Home
  • Hello Smart Toilets
  • Hello Well-Being
  • Hello Soluții pentru Duș și Robinete

Fără îndoială, “vedeta” acestei expoziții este Inspira, noua colecție versatilă de obiecte din porțelan și mobilier de la Roca, ce îți oferă posibilitatea de a-ți amenaja baia în stilul propriu. Cu ajutorul unui sistem revoluționar bazat pe 3 linii de design – Rotund, Rotunjit și Pătrat – perfect compatibile între ele, pentru a putea să îți exprimi stilul folosind cele trei direcții fără frică de a greși combinația, chiar dacă te joci cu figuri geometrice diferite.

Colecția Inspira a durat 8 ani pentru a fi dezvoltată, cea mai lungă perioadă investită de companie în dezvoltarea unei colecții pentru că a implicat o revoluție nu doar a designului, ci și în dezvoltarea unui material de producție care să poată reda designul. Cu această ocazie, Roca a patentat materialul FINECERAMIC®, un material inovator cu suprafețe delicate și pereți subțiri și definiți, acestea având diferite dimensiuni și moduri de montare: pot fi integrate în blatul de lavoar sau deasupra acestuia, fixat pe perete sau tip Unik (integrat în unitatea de bază).

Din aceeași colecție fac parte și noile vase de toaletă și bideuri cu opțiuni de fixare pe podea sau pe perete, cu rezervoare înalte, joase sau încorporate sau cu opțiune de montare pe perete cu sistem de fixare ascuns. Pentru spații mici, Inspira oferă și un vas de toaletă rotund, montat pe pardoseală, într-o versiune compactă lipit de perete.

Piesele de mobilier Inspira sunt disponibile în dimensiuni și finisaje variate și pot fi combinate cu lavoarele preferate. În plus, pot fi complementate cu unitățile de tip coloană ce oferă spațiu de depozitare și iluminare interioară, rafturi din sticlă ajustabile și oglindă pe toată înălțimea. Spațiul este economisit cu ajutorul sifonului inclus și al sertarelor mobilierului Inspira, sertare care se extrag complet și nu au părți decupate. Acestea sunt compartimentate în interior, având un finisaj texturat și plăcut la atingere, în nuanțe închise de lemn și cu facilități integrate, cum ar fi prizele sau sistemul audio cu bluetooth. Pentru a asigura un grad înalt de confort, piesele de mobilier au un sistem silențios de șine cu închidere amortizată, cu rezistență ridicată la uzură (20.000 de cicluri închidere/deschidere garantate).

FINECERAMIC®

Roca a creat această colecție folosind cele mai inovatoare materiale. De exemplu, lavoarele sunt din FINECERAMIC®, un material nou porțelanat de calitate superioară dezvoltat în exclusivitate de Roca, care, pe lângă faptul că este cu 40% mai ușor și cu 30% mai rezistent decât cel din care sunt făcute lavoarele obișnuite, permite conturarea unor forme cu pereți fini și bine definiți.

SUPRALIT®

Capacele vaselor de toaletă din colecția Inspira aduc un alt element inovator. Fabricate din SUPRALIT®, noul material de rășini deținut exclusiv de Roca, acestea sunt mai durabile (cu rezistență mai mare la agenți chimici și la îngălbenire), mai igienice (material de patru ori mai puțin poros) și mai ușor de curățat (suprafețe cu unghiuri rotunjite) pentru că este turnat într-o formă, fiind reduse astfel la un minim îmbinările. În plus, și acestea beneficiază de balamale cu închidere amortizată, care se pot demonta cu ușurință, pentru o curățare mai bună.

RIMLESS

Toate vasele de toaletă Inspira beneficiază de un design rimless care presupune pereți interiori uniformi, fără unghiuri sau colțuri unde se poate depune murdăria, făcând astfel curățarea mai ușoară și îmbunătățind nivelul de igienă. Am dezvoltat, de asemeni și un nou distribuitor de apă pentru aceste modele care oferă un jet de apă mai puternic și distribuie apa uniform pe suprafața interioară a bolului, curățând întreaga suprafață fără nici măcar un minim de stropire.

Toaleta revoluționară INSPIRA In-Wash®

Această toaletă smart, hi-tech oferă multiple funcționalități cum ar fi o telecomandă intuitivă, alimentare ascunsă cu apă sau electricitate, permițând și ajustarea temperaturii și presiunii apei și a poziției duzei. In-Wash® include funcțiile de spălare și uscare și are un senzor ce permite pornirea sistemului doar atunci când cineva se așează pe toaletă, eliminând  riscul activării accidentale. Toaleta In-Wash® din colecția INSPIRA duce igiena la un alt nivel, propunând noi caracteristici ce îmbunătățesc confortul și spațiul disponibil în baie.

Alte puncte forte ale expoziției sunt:

  • Colecțiile de robinete Atlas și Lanta cu tehnologia Cold Start și funcții de economisire a apei, care pot reduce consumul de apă până la 1.33 l/min!
  • Coloanele de duș termostatice care aduc un nou nivel de confort, cum ar fi Deck-T, noile capuri de duș ergonomice
  • Noi colecții de mobilier de la Victoria și The Gap

Toate produsele vor fi disponibile în Romania în 2017, în magazinele partenere Roca.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Epson lanseaza 28 de proiectoare cu functii smart pentru scoli si companii Epson lanseaza 28 de proiectoare cu functii smart pentru scoli si companii
Avalon Estate a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal Avalon Estate a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal
Agentiile imobiliare cer amanarea certificatului energetic - 17 Decembrie 2009 Agentiile imobiliare cer amanarea certificatului energetic - 17 Decembrie 2009
Se scumpesc si energia electrica, si cea termica Se scumpesc si energia electrica, si cea termica
Pulsul chiriilor - 20 octombrie 2010 Pulsul chiriilor - 20 octombrie 2010
Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008 Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008

Vezi mai multe articole