Schneider Electric lanseaza in Romania TeSys H, cel mai subtire element de comutatie statica din lume

23 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, lansează în România o nouă gamă ultra-compactă de contactoare electronice multifuncționale, TeSys H. Aceasta cuprinde cel mai subțire element de comutație statică din lume, destinat acționării motoarelor asincrone, şi poate fi folosită într-o varietate de aplicații din industrie, în special în industria alimentară sau cea logistică.

Cu o lățime de numai 22.5 mm, gama TeSys H este destinată pornirii și reversării motoarelor asincrone cu puteri de până în 3 kW/ 400 V c.a. Aceasta a fost proiectată pentru a îmbunătăţi integrarea cât mai eficientă a echipamentelor de comutaţie a motoarelor în tablourile electrice de comandă, fiind concepută pentru aplicaţii standard sau ca parte a echipamentelor cu funcţii de siguranţă a proceselor.

Noul produs de la Schneider Electric aduce mai multe beneficii cum ar fi reducerea cu până la 75% a spațiul ocupat de elementele de comutație a motoarelor, fiind ideal pentru aplicațiile unde spațiul reprezintă o prioritate, cât şi diminuarea cu până la 60% a timpului de instalare, grație tehnologiei multi-funcție integrată în acesta. De asemenea, TeSys H satisface cerințele de siguranță ale unei arhitecturi clasificate tip SIL3/Ple şi reprezintă o soluţie fiabilă, cu o durată lungă de viaţă.

Grație tehnologiei inovatoare de la Schneider Electric, TeSys H poate realiza până la patru funcții, respectiv: pornirea motorului în sens normal, inversarea sensului de rotație al motorului, protecţie la suprasarcină a motorului și capacitate de funcționare în sisteme de alimentare dezechilibrate (cu diferențe între curenții fazelor de până la 33%), cât şi oprirea în siguranță în conformitate cu cerințele SIL3/PLe (disponibilă în varianta cu protecție a cuplului).

Pe lângă aceste funcții, noul starter TeSys H permite îmbunătățirea eficienței în timpul montajului și al mentenanței, fiind compatibil cu marea majoritate a echipamentelor de comandă și protecție din portofoliul Schneider Electric.

Gama este disponibilă, începând cu martie 2017, în două modele dedicate pentru aplicații diferite: TeSys H standard şi TeSys H Safe Torque Off. Primul model certificat CE și UL are etichetă verde şi o aplicabilitate generală, în timp ce cel de-al doilea are etichetă roşie şi beneficiază de funcţii de securitate, cu aplicabilitate în procesele unde este necesară funcția de oprire în deplină siguranță.

Mai multe detalii despre avantajele noii game de contactoare electronice multifuncționale de la Schneider Electric poti fi găsite pe pagina dedicată de pe website-ul local al companiei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Energia termica livrata de ELCEN in Capitala se scumpeste cu 10%, de luni Energia termica livrata de ELCEN in Capitala se scumpeste cu 10%, de luni
Apartamente pentru orfani Apartamente pentru orfani
Promotii Promotii "de vitrina" la case
Esti tanar? Vrei o casa ieftina si noua? Cheia e la targul PROJECT EXPO: Imobiliare - 23 Februarie 2009 Esti tanar? Vrei o casa ieftina si noua? Cheia e la targul PROJECT EXPO: Imobiliare - 23 Februarie 2009
Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018 Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018
Costul consolidarii, cat jumatate din imobil Costul consolidarii, cat jumatate din imobil

Vezi mai multe articole