on

Tendinte in amenajarea locuintei - Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare

16 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Amenajarea locuinței nu mai este, acum, doar despre culori, piese de mobilier și decorațiuni. Sentimentele sunt cel mai mult în centrul atenției. Senzația de bine este mai importantă decât orice regulă de amenajare. În linie cu această nouă tendință, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, lansează în această primăvară noi stiluri de amenajare a locuinței.

„Eliminarea stresului, contemplarea și relaxarea totală, fără a face absolut nimic, sunt astăzi mai căutate decât au fost vreodată. Să stai din când în când tolănit, fără să fii condiționat, pe o pernă moale de pe canapea, îți oferă pur și simplu bună dispoziție, întrucât căminul are în primul rând rolul de a îngriji sufletul”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare ale Hornbach.

Locuința devine, astfel, o chestiune de confort. Acasă este locul unde oamenii se simt cel mai bine și unde au luxul de a fi în largul lor, la finele unei zi stresante.

„Oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa într-un loc confortabil. De la pardoseli diverse, tencuieli scămoșate și tapet în nuanțe diverse, până la materiale textile”, a declarat, la rândul său, Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.
Astfel, potrivit afirmațiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon se numesc Black&White Comfort, Nordic Atmosphere, Relaxed Living și Blooming Emotions.

Black&White Comfort – Contrast ușor

Jocul de culori din stilul Black&White Comfort este foarte reținut: funcțional, dar și natural, autentic și jucăuș. În aceeași tendință se încadrează și mobilierul alături de accesorii Pe de o parte stilul te trimite într-un mediu dur, ca teracota, și stabil, ca materialele dense din in – iar pe de altă parte, moale și voluminos, ca pielea. Acest contrast ușor asigură o armonie specială.

Senzația din încăpere nu este deloc încărcată, fiind frumos aranjată și confortabilă. Un mediu adecvat deopotrivă pentru locuit și odihnă, cât și pentru muncă. De asemenea, stilul propus de Hornbach este foarte versatil, fiind confortabil pentru orice generație. 

Nordic Atmosphere – O imagine naturală

Comoditatea și confortul se îmbină perfect în sugestia de ambient Nordic Atmosphere. Dorința de simplitate și natură care înflorește, precum și buna dispoziție, caracterizează această propunere de amenajare. Naturalețea scandinavă este bine pusă în valoare, iar spațiul propus este luminos și prietenos. Compartimentarea zonelor din locuință este realizată prin culori în nuanțe pastelate, lemnul deschis la culoare subliniază atmosfera liniștită, în timp ce diversitatea corpurilor de iluminat conferă un șarm nostalgic. Totul este familiar în acest ambient, iar confortul impus face ca viața să fie foarte frumoasă.

Relaxed Living – Albastrul la putere

Aproape 40% din oameni declară că albastru este culoarea lor preferată. De aceea, în stilul Relaxed Living, albastrul este culoarea vedetă, precum și contrastul acestuia cu alte nuanțe, precum cea a cărbunelui. De asemenea, conform specialiștilor Hornbach, contrar mitului foarte răspândit, locuințele ce sunt decorate în această culoare nu sunt neapărat reci. Folosind materiale textile moi și nuanțe de lemn calde se poate crea un confort relaxant. Cu ajutorul albastrului, peste tot vor domni limpezimea, curățenia și claritatea. Totodată, albul poate fi combinat ușor cu albastru și, prin contrast, pare mult mai alb.

Blooming Emotions – O stare de bine

Emoțiile se dovedesc a fi cel mai bun sfătuitor - mai ales în această ambianță a locuinței. Stilul Blooming Emotions este definit de senzația de bine, confort și utilitate. Nuanțele florale reprezintă baza pentru culori și design: de la roz elegant până la nuanțe de coral și albastru satinat, culorile prietenoase dăruind bună dispoziție locatarilor și musafirilor. Plăcerea de a fi împreună și de a te bucura de momente deosebite reprezintă centrul universului acestei locuințe.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Energie verde la Oradea: Cartierul Nufărul I ar putea fi încălzit cu apă din izvoarele geotermale de sub oraş Energie verde la Oradea: Cartierul Nufărul I ar putea fi încălzit cu apă din izvoarele geotermale de sub oraş
Balci imobiliar in Piata Constitutiei: ansambluri rezidentiale vandute printre chiloti si mici - 19 martie 2010 Balci imobiliar in Piata Constitutiei: ansambluri rezidentiale vandute printre chiloti si mici - 19 martie 2010
Pavaj colorat si afara, si inauntru Pavaj colorat si afara, si inauntru
carantina carantina
Locuintele noi, mai ieftine Locuintele noi, mai ieftine
Imobilele statului devin locuinte de serviciu Imobilele statului devin locuinte de serviciu

Vezi mai multe articole