on

Sfaturi utile: ce sa stii despre pardoselile poliuretanice?

17 aprilie, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Podeaua este unul dintre cele mai importante elemente de la nivelul oricărei încăperi, motiv pentru care, indiferent de modul în care îți vei utiliza spațiul, trebuie să alegi o variantă rezistentă, dar și aspectuoasă.

Orientându-te către gama de pardoseli poliuretanice, vei beneficia pe termen lung de numeroase avantaje interesante. Descoperă-le rând pe rând!

 

pardoseli poliuretancie

 

De ce să alegi pardoseli poliuretanice în detrimentul altor variante de pe piață?

Atunci când vrei să amenajezi un spațiu, indiferent de natura acestuia, pe piață găsești extrem de multe variante spre care te poți orienta. De la pardoselile betonate cu elicopterul, până la pardoseli din pavele ori realizate cu ajutorul gresiei de interior ori exterior, pe toate le găsești în magazinele de specialitate.

Ceea ce transformă, însă, pardoselile poliuretanice în alegeri excelente, sunt următoarele:

- uiti de rosturi nimănui nu îi place să vadă cum rosturile se tocesc în timp și cum se murdăresc, dând spațiului un aspect de murdărie. Ei bine, pardoselile poliuretanice nu au deloc rosturi, oferindu-ți posibilitatea să te bucuri de o suprafață perfect plană, fără praguri și rosturi, pe care o poți întreține mult mai ușor. De asemenea, lipsa rosturilor scade riscul accidentelor la locul de muncă;

- aplicare facilă ești curios să știi cum se aplică pardoseala poliuretanică? Răspunsul este unul simplu: prin turnare. De ce? În stare naturală, pardoseala este lichidă, întrucât este realizată din rășini poliuretanice și cimenturi de calitate, urmând ca după o perioadă de câteva ore (în funcție de nivelul densității) să se întărească și să se tranforme în podeaua de care ai nevoie;

- personalizezi orice spațiu – cauți o soluție prin care spațiul pe care îl ai să fie unul unic, în conformitate cu scopul pentru care îl folosești? Pardoseaua poliuretanică îți permite să alegi orice design, dar și orice culoare sau combinații de culori vrei. Astfel, dacă vrei să deschizi un magazin, poți opta pentru o podea care să denote nișa produselor pe care le comercializezi, de exemplu.

 

Cât de bine rezistă la impacturi puternice?

Îți faci griji că podeaua poliuretanică nu va rezista activităților pe care le desfășori? Uită și de această grijă! Datorită modului în care este realizată, această podea poate avea un nivel mare de elasticitate, ceea ce îți oferă o rezistență sporită la impact. De exemplu, poți să aplici o astfel de pardoseală chiar și într-un depozit, acolo unde traficul este intens și folosești utilaje de mare tonaj.

 

Cum să întreții pardoselile poliuretanice?

Cu siguranță te întrebi și care este modalitatea cea mai facilă prin care poți să întreții și să păstrezi pardoselile poliuretanice eficiente și frumoase. În acest sens, tot ce trebuie să faci este să cureți podeaua în mod constant, pentru a o feri de praf și de murdărie. Efortul pe care îl vei depune este unul minim, mai ales că nu ai nici rosturi și nici praguri la nivelul suprafeței.

 

Cât timp rezistă pardoselile poliuretanice?

Proiectele deja realizate cu ajutorul pardoselilor poliuretanice au dovedit faptul că poți utiliza o astfel de podea până la 15 – 20 de ani cu succes. Dacă la un moment dat este nevoie să repari o anumită zonă, poți lucra foarte ușor doar în acel perimetru, fără a fi nevoit să dăunezi întregii pardoseli. Ulterior, acoperirea se face foarte simplu, tot cu ajutorul materialelor poliuretanice.

Ai accesat PardoseliIndustriale.ro? Aici vei găsi tot ce ai nevoie, pentru a te bucura de o podea rezistentă, dar și aspectuoasă. Pe lângă pardoselile poliuretanice, online poți descoperi și pardoseli epoxidice deosebite, dar și alte variante rezistente și interesante.

Date de contact:

Email: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766 419 049

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton
Construieste fara concesii, cu BCA Construieste fara concesii, cu BCA
10 tipuri populare de marmura pentru designul interior 10 tipuri populare de marmura pentru designul interior
Intrebari si greseli in montajul si intretinerea pietrei naturale Intrebari si greseli in montajul si intretinerea pietrei naturale
"Ce material este mai bun pentru zidarie: caramida sau BCA?" "Ce material este mai bun pentru zidarie: caramida sau BCA?"
Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker

Vezi mai multe articole