Showroom-ul PIATRAONLINE: cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania

26 noiembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In  showroom-ul PIATRAONLINE din Bucuresti, Aleea Teisani nr. 137a gasesti peste 1500 de produse din piatra naturala (placi si mozaicuri din travertin, marmura, ardezie, pentru amenajari de interior si exterior dar si lavoare pentru bucatarie sau baie si cadite de dus).

Ai la dispozitie 1000 de metri patrati suprafata de expozitie, 100 de spatii concept, pe doua niveluri. Showroom-ul a fost proiectat de arhitectii de la Phenomena Laboratory, iar amenajarea sa a implicat 120 de oameni care au lucrat timp de sase luni.

Ceea ce  impresioneaza inca din primul moment in care  treci pragul showroom-ului este receptia – un spatiu creativ, cu elemente traditionale. La parter, mai poti vizita spatii concept – o crama, un studio foto, un magazin de moda si o cafenea, toate cu piatra naturala in rol principal. In zona lavoarelor, poti vedea diferitele tipuri de lavoare din piatra naturala, in diferite stiluri si finisaje, piese ce vor infrumuseta bucataria sau baia. Mr. Wow este personajul ce reprezinta echipa PIATRAONLINE: prietenos si pregatit sa-ti fie alaturi cu sfaturi si informatii.

Zona coloniala, cu canapele si semineu, este si un spatiu functional, destinat clientilor care asteapta incarcarea materialelor. Imediat langa, gasesti labirintul – unde sunt expuse zeci de tipuri de piatra pentru placari verticale, urmat de o instalatie spectaculoasa din coloane de bazalt, numita Zona Ingerilor.

“Un ambient trebuie gandit scenografic, ca intr-o piesa de teatru. Daca vreau un ambient cald, il reglez din lumina. Daca pui in operă o piatra, ai de face cu un material viu, trebuie tratat ca atare, trebuie hranit și atunci el iti va raspunde frumos, iti va arata cine e de fapt si de drept” arhitect Eduard Baicu, Phenomena Laboratory.

La etaj, atentia iti va fi atrasa in primul rand de peretele placat cu terrazzo, un material curajos, in pattern-uri fascinante. Urmeaza Aleea Conceptelor, zona in care te poti inspira din diferitele asocieri de piatra naturala expuse: marmura, travertine, ardezii sau onix. Tot la etaj, showroom-ul gazduieste si un loc de intalnire – o masa creata din piatra naturala, unde clientii pot studia planurile proiectului, alaturi de arhitectul sau designerul de interior cu care lucreaza.

Vizita in showroom-ul PIATRAONLINE

Poti vizita showroom-ul de luni pana vineri, de la ora 9 pana la ora 18 dar si sambata, cand programul showroom-ului incepe la ora 10 si se incheie la ora 15. Poti consulta harta aici.

Ar mai trebui sa stii ca, o data ajuns in showroom-ul PIATRAONLINE, vei beneficia de recomandari si consultanta pentru proiectul tau direct de la un specialist in piatra naturala. Mai mult, daca ai nevoie de servicii de montaj, PiatraOnline iti poate pune la dispozitie si o echipa de montatori cu experienta.

Rockstar Construct, compania care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 8 ani pe piata locala iar din 2014 este membra a Marble Institute of America. Pe langa showroom-ul din Aleea Teisani, poti achizitiona piatra naturala si de pe site-ul PIATRAONLINE.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

constructori constructori
Armonie Totul intr-o singura culoare Armonie Totul intr-o singura culoare
Garsoniera de 15.000 de euro in Egipt Garsoniera de 15.000 de euro in Egipt
Internetul lucrurilor devine personal – Bosch se axeaza pe asistenti inteligenti Internetul lucrurilor devine personal – Bosch se axeaza pe asistenti inteligenti
Piata centralelor termice va atinge o valoare de peste 220 milioane de euro in 2008 Piata centralelor termice va atinge o valoare de peste 220 milioane de euro in 2008
Chirii Chirii

Vezi mai multe articole