on

Sistemul de cos de fum HOCH pune siguranta casei tale pe primul loc!

03 septembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Din momentul in care vei descoperi cu adevarat avantajele si beneficiile utilizarii unui sistem profesionist de cos de fum ceramic Hoch, iti va deveni aproape imposibil sa te mai intorci la cosurile de fum clasice, pe caramida. Cu o experienta de peste doua decenii pe piata termicelor din Romania, Pefoc, are placerea sa va prezinte un sistem revolutionar de evacuare in siguranta a fumului, ce poarta garantia calitatii germane, dar la preturi corecte in raport cu capacitatile sale si rezistenta superioara in timp.

 

De ce este atat de importanta alegerea unui sistem de cos de fum marca Hoch?

 

Cand vorbim despre siguranta familiei, nu ne permitem sa ne jucam cu cosuri de fum alba - neagra! Cosul de fum este un element vital pentru integritatea casei noastre, care trebuie sa reziste unor solicitari extreme, mai ales termice, mecanice si chimice, precum:

 

•  pe timpul iernii, cosul de fum trece de la temperaturi de -20 C la temperaturi de +300 C 

  intr-un interval foarte scurt de timp;

•  expunerea la umiditatea excesiva produsa in cosul de fum;

•  autoaprinderea rezultata din reziduurile de funingine depuse pe interiorul cosului de fum;

  •  atacul chimic cauzat de substantele corozive din interiorul combustibililor, care, in

    combinatie cu vaporii de apa, se depun pe peretii cosului si incep a coroda la interior.

 

Siguranta, randament superior si eficacitate

 

HOCH ofera un plus de siguranta in utilizare, eliminand riscurile incendiilor care apar de la cosurile de fum defecte sau a intoxicatiilor cu monoxid de carbon, provocate de cosuri de fum neetansate sau montate necorespunzator. Asigura un tiraj optim de functionare pentru un randament maxim al centralei, al semineului sau a sobei pe lemne ori pe peleti. Constructia si montajul cosului se fac rapid si simplu de catre profesionisti datorita elementelor prefabricate (beton semi-usor, componente modulare, accesorii incluse in kit, instructiuni clare de montaj)

 

Economice si prietenoase cu mediul inconjurator

 

Intradevar, sistemele de cosuri de fum ceramice nu sunt tocmai ieftine, dar cu siguranta isi vor amortiza investitia, fiind unele dintre cele mai trainice si rezistente solutii de evacuare termica. Acestea pot fi montate, atat la interior, cat si la exteriorul casei. In procesul de productie, sistemele de horn ceramice sunt pregatite la o temperatura de peste 1.100 °C, astfel incat samota acestora este sa fie deja “calita” inainte de instalarea propriu-zisa. Sistemele de cos de fum ceramice, rezista la foc si la funingine in conditii impecabile, conform DIN EN 1457. In plus, datorita masei lor, acestea amortizeaza transmiterea sunetului specific procesul de incalzire din locuinta.

 

Rezistenta superioara in timp si garantie extinsa

 

Prezinta o durata mare de viata fara reparatii sau interventii in timp. De asemenea, rezistenta mecanica si cea la abraziune, sunt extrem de ridicate, contribuind la longevitate si fiabilitate in timp. Cosurile din ceramica sunt ecologice, pot fi reciclate si nu este nevoie sa fie conectate la sistemele de para-trasnet existente ale casei. Beneficiezi de garantie extinsa de pana la 30 de ani la cosurile din ceramica produse de renumitul brand Hart Keramik, cu traditie de peste 3 secole in domeniul termicelor.

 

Daca ti-am deschis interesul pentru o alternativa profesionala perfecta la modelele traditionale zidite din caramida si esti in cautarea unor cosuri de fum iasi sau cluj… sau de oriunde te-ai afla in tara, reprezentantii PEFOC.ro te vor sfatui cu privire la alegerea solutiei potrivite de evacuare a fumului, ocupandu-se gratuit de livrarea modelului ales, in maximum 48 de ore de la comanda.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala
Soba cu serpentina Soba cu serpentina
Confortul termic Confortul termic
Confort termic fara lemne sau gaze? Confort termic fara lemne sau gaze?
Pompe de caldura: viitorul incalzirii durabile Pompe de caldura: viitorul incalzirii durabile
Avantajele unei aeroterme! Avantajele unei aeroterme!

Vezi mai multe articole