Suprafete ondulate acoperite cu linoleum

24 ianuarie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Neconventional la discretie
 
Cu totii simtim nevoia de a face ceva iesit din comun, cateodata… Cand acest lucru li se intampla arhitectilor se manifesta sub forma unui eveniment de avantgarda cu rezonante 
profunde. Cum ar fi Congresul International UIA. In 2002 a avut loc la Berlin un astfel de eveniment, pretext pentru a experimenta noi directii in arhitectura moderna dar si in domeniul designului. Amenajarea care a fost realizata in cadrul UIA ofera o perspectiva futurista asupra a ce va insemna in curand spatiul de lucru si relaxare in mediul urban si deschide calea unor solutii pentru proiectarea spatiilor multifunctionale.
S-a intentionat proiectarea unui loc in care delegatii din cadrul conferintelor sa poata ramane pe intreg parcursul unei zile de lucrari. Datorita spatiilor amenajate pentru audierea sau vizionarea prezentarilor, datorita pupitrelor cu computere conectate la internet dar si datorita locurilor de relaxare, participantii n-ar trebui sa-i paraseasca incinta. Forma aleasa pentru configurarea acestor obiecte de mobilier are aparenta unei suprafete ondulate, organice - niste valuri de mobilier din materiale plastice acoperite cu linoleum. Avantajele acestei amenajari - recunoscute de catre specialisti - sunt atat costurile scazute, cat si posibilitatile de demontare si remontare a intregului ansamblu intr-un alt loc.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Folosirea culorilor in designul interior Folosirea culorilor in designul interior
Cladire cu garantie de 25.000 ani Cladire cu garantie de 25.000 ani
Greseli in designul de interior Greseli in designul de interior
Hotelul-scoica din Beijing Hotelul-scoica din Beijing
Un alt design, o alta abordare - placile ceramice Un alt design, o alta abordare - placile ceramice
Burj Khalifa - cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa - cea mai inalta cladire din lume

Vezi mai multe articole