Alte 3 intrebuintari pentru instalatia bradului de Craciun

12 ianuarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Craciunul a trecut, ai despodobit bradul, ai pus ornamentele la locul lor si gata. Dar, totusi, parca iti lipseste acel sentiment festiv pe care prezenta bradului iluminat cu instalatii de diferite culori il emana. Cum un brad de Craciun nu mai poti avea decat peste 12 luni, nu ramane decat sa apelezi putin la creativitate in ceea ce priveste designul camerei tale si sa o decorezi in asa fel incat sa iti aduca aminte de serile frumoase din perioada Craciunului.

Pentru a obtine acest efect, te poti folosi de un obiect pe care sigur il detii: instalatia cu beculete pentru bradul de Craciun. Fie ca este simpla, cu lumini albe, sau multicolora, aceasta poate fi folosita pentru a-ti decora dormitorul, livingul sau bucataria fara prea multe batai de cap. In continuare, iti vom prezenta cateva modalitati in care poti include o instalatie de Craciun in estetica locuintei tale.

Poate cea mai la indemana utilizare a instalatiei cu becuri este agatarea acesteia deasupra patului din dormitor. Aceasta practica ofera camerei o atmosfera intima, ce inspira caldura si confort. In plus, este alegerea potrivita daca esti un cititor avid si ai nevoie de o sursa de lumina pentru a desfasura aceasta activitate.

O alta intrebuintare pentru instalatia proaspat data jos din brad este inramarea unei ferestre folosindu-te de aceasta. Pe timp de noapte, obtii un contur perfect pentru rama ferestrelor si, de asemenea, scoti in evidenta draperiile folosite.

Cerul instelat al unei seri de vara poate fi mai aproape de tine acum daca lipesti instalatia bradului de Craciun de tavan. Adauga si un material transparent peste aceasta si vei adormi garantat mult mai relaxat.

 

Sursa poze: onekindesign.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Design in stil japonez Design in stil japonez
Munchen: Stadionul Olimpic Munchen: Stadionul Olimpic
7 separatoare ingenioase pentru spatii mici 7 separatoare ingenioase pentru spatii mici
Muzeul Taranului Roman Muzeul Taranului Roman
Minimalist, simplu, curat – designul suedez Minimalist, simplu, curat – designul suedez
ROCAD –  Celebrarea Scolii de Arhitectura din Romania ROCAD – Celebrarea Scolii de Arhitectura din Romania

Vezi mai multe articole