Promotie chituri Ceresit

Tencuielile decorative de la Ceresit - rezistente la intemperii si cu aspect desavarsit

06 septembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ai un loc de casa in afara orasului. Ai pus bani deoparte si ti-ai construit casa, dar inca nu e gata.

Urmeaza sa o tencuiesti si intervine dilema: ce tencuiala sa alegi? Iti doresti una care sa fie si rezistenta la intemperii, dar sa aiba si un aspect placut.

Raspunsul la dilema ta il reprezinta tencuielile decorative de la Ceresit. Poti sa alegi intre tencuielile acrilice Ceresit CT 60, CT 63 si CT 64, si tencuielile siliconico-silicatice Ceresit CT 174 si CT 175

Tencuiala decorativa acrilica Ceresit CT 60 are aspect de „praf de piatra”, o granulatie de 1,5 mm si 2,5 mm, prezinta o lucrabilitate excelenta si este armata cu fibre, deci ofera o rezistenta sporita la impact, rezistenta la fisuri si microfisuri. Aceasta tencuiala este hidrofuga, rezistenta la vapori si la conditiile atmosferice.

Tencuiala decorativa acrilica Ceresit CT 63 are aspect de “scoarta de copac”, o granulatie de 3 mm, se aplica in straturi subtiri atat la exterior, cat si la interior si prezinta rezistenta la factorii atmosferici agresivi. Tencuiala este destinata in principal finisajelor cladirilor termoizolate cu sistemele Ceresit Ceretherm, dar este potrivita si pentru aplicarea pe tencuiala traditionala, substraturi de beton/gips, panouri de PAL/gips-carton.

Ceresit CT 64 este tot o tencuiala decorativa acrilica cu aspect de “scoarta de copac”, cu o granulatie de 2 mm, ce se aplica in straturi subtiri atat la exterior, cat si la interior. Tencuiala este rezistenta la vapori, hidrofuga si beneficiaza de armare interna cu fibre, ce-i confera suprafetei tencuite durabilitate sporita.

              Tencuieli siliconico-silicatice

Tencuielile decorative siliconico-silicatice de la Ceresit se caracterizeaza printr-o permeabilitate mare la vapori si rezistenta la factorii atmosferici agresivi si la murdarie.

Tencuielile siliconico-silicatice de la Ceresit sunt disponibile in doua variante: Ceresit CT 174, care are o granulatie de 1,5 mm si aspect de “praf de piatra”, precum si Ceresit CT 175, care are aspect de “scoarta de copac” si o granulatie de 2 mm.

Este bine de stiut ca tencuielile decorative Ceresit CT 60, CT 63, CT 64, CT 174 si CT 175 sunt gata preparate si beneficiaza de formula BioProtect, ceea ce le ofera protectie indelungata impotriva agresiunilor biologice, ciupercilor si mucegaiului. Toate aceste culori sunt disponibile in toata gama de culori Colors of Nature.

Acum ai un motiv in plus sa alegi tencuielile Ceresit.

Pana pe 20 septembrie, la achizitionarea a oricaror 7 galeti din tencuielile Ceresit CT 60, CT 63, CT 64, CT 174 si CT 175 primesti inca o galeata, GRATIS. Spor la tencuit!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste
Cum afecteaza criza coronavirusului industria constructiilor? Cum afecteaza criza coronavirusului industria constructiilor?
Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate
Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie III Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie III
Ce sunt profilele WPC si la ce le poti folosi Ce sunt profilele WPC si la ce le poti folosi
"Ce material este mai bun pentru zidarie: caramida sau BCA?" "Ce material este mai bun pentru zidarie: caramida sau BCA?"

Vezi mai multe articole