on

Termosemineul este alternativa eleganta si puternica la centrala clasica din locuintele noastre

13 septembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cand ne dorim caldura specifica focului pe lemne, dar si un design cu personalitate pentru locuintele noastre, una dintre cele mai interesante alternative termice disponibile pe piata de specialitate este fara doar si poate, indragitul semineu! Incepand de la un semineu ieftin si pana la cele mai complexe constructii cu focare premium, acesta a evoluat in pas cu trecerea vremii si nevoile tot mai complexe ale oamenilor. De la o simpla solutie de incalzire, gatit sau iluminat pe timpul lunilor lungi si reci, semineul a devenit astazi, o capodopera intesata cu tehnologii de ultima generatie care asigura urmatorul nivel al eficientei termice, combinate cu linii de stil spectaculoase.

 

Dupa cum vom afla in randurile urmatoare, noile modele de seminee nu se mai rezuma doar la crearea unei atmosfere relaxante sau ca la un element estetic ce confera acel plus de caldura si eleganta locuintei tale. In oferta celor de la PEFOC, mesteri sibieni cu peste 20 de ani de munca pasionata in oferirea de solutii termice calitative si montajul profesional al acestora, si-a facut loc gama speciala de termoseminee! Acestea sunt renumite pentru calitatea superioara a materialelor din care sunt confectionate, dar si pentru rolul lor polivalent de a deveni si inlocui cu succes, clasica centrala termica, fiind perfect adaptate pentru incalzirea apei menajere din calorifere sau chiar in pardoseala. Astfel, un semineu centrala pe lemne sau un termosemineu peleti, poate asigura in parametri ideali, atat confortul termic din toate camerele locuintei, cat si livrarea de apa calda instant.

 

Gratie tehnologiilor avansate de fabricare, termosemineele ofera mai mult confort decat semineele clasice, prin mentinerea unei temperaturi constante in fiecare incapere din locuinta cu mentiunea ca, indicii de confort caloric variaza in functie de suprafata locuintei, de gradul de izolatie, temperatura din exterior, inaltimea camerelor sau alte pierderi ale casei.

 

Semineele de acest tip sunt comparabile ca si putere cu centralele termice clasice. In ceea ce priveste montajul, trebuie sa stiti este obligatoriu sa fie efectuat de catre o echipa de specialisti cum sunt si cei din echipa PEFOC, care vor consulta schita casei pentru a se stabili volumul de aer din interior pe baza dimensiunilor totale, respectiv suprafata plana si inaltimea locuintei sau a camerelor vizate. Ulterior se va proceda la efectuarea unui calcul termic din care va rezulta puterea ce trebuie instalata, clientului revenindu-i frumoasa misiune de a alege doar modelul pe care si-l doreste, in functie de preferintele personale sau de arhitectura generala a spatiului locuibil.

 

Exista o varietate larga de configurari pe care specialistii le pot propune clientilor, dar in majoritatea cazurilor, cele mai multe dintre ele nu se amplaseaza prea departe de semineu, locul acestora fiind cu precadere, intr-o debara sau intr-un loc ferit, sub scara de exemplu. In plus, pentru un astfel de semineu tip centrala termica, exista si posibilitatea montarii in tandem cu un alt sistem de incalzire cum ar fi centrala termica de apartament. Lucrand in paralel, acestea iti vor putea aduce economii serioase in buzunar prin reducerea considerabila a facturii la gazele naturale.

 

Asadar, fa o vizita magazinului on-line pefoc.ro unde ai la dispozitie o sumedenie de termoseminee de calitate superioara cu rezistenta mare in timp si mai ales, la preturi corecte cu fiecare buget. In plus, oriunde te-ai afla in tara si esti in cautarea si altor tipuri de seminee pe lemne, gaz sau electrice, sobe pe lemne rustice sau moderne, modele premium de cos fum ceramic pentru o evacuare superioara a fumului, trebuie sa stii neaparat ca transportul este gratuit! Ghidati de motto-ul companiei “noi facem tot, tu pui pe foc!” vei descoperi ca acesta nu este doar un slogan de marketing ci este chiar realitatea profesionistilor din Sibiu, care iti vor asigura cu adevarat, servicii complete pentru tot ceea ce inseamna incalzirea sigura si eficienta a caminului si familiei tale!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

 Tot ce trebuie sa stii despre centralele pe peleti Tot ce trebuie sa stii despre centralele pe peleti
CENTRALA TERMICA - Acte si autorizatii CENTRALA TERMICA - Acte si autorizatii
Incalzirea casei cu salcie energetica Incalzirea casei cu salcie energetica
Legea te obliga sa-ti montezi repartitoare de caldura. Esti de acord? Legea te obliga sa-ti montezi repartitoare de caldura. Esti de acord?
Confort termic fara lemne sau gaze? Confort termic fara lemne sau gaze?
Tubes - radiatoare cu personalitate Tubes - radiatoare cu personalitate

Vezi mai multe articole