Trei baterii elegant armonizate cu mobilierul si stilul bucatariei

07 aprilie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Viata noastra se deruleaza intr-un ritm alert, sustinut, pe repede inainte. Micul dejun il luam in drum spre locul de munca, pranzul il servim la birou, comandat de la o firma de catering sau mergem la restaurant, la cina se intampla sa renuntam pentru ca tinem la silueta noastra. Sau o servim tot in oras. Tocmai din aceste motive, bateria de la chiuveta din bucatarie tinde sa devina unul dintre accesoriile din casa noastra pe care le folosim tot mai putin.Cu toate astea, cand alegem bateria pentru chiuveta din bucatarie acordam atentie nu doar functionalitatii ci si designului si integrarea ei in stilul bucatariei.

Azi va prezentam 3 baterii elegant armonizate cu mobilierul si stilul bucatariei.

Prima propunere este pentru o bucatarie in stil contemporan, in linia primului deceniu al mileniului 3. Bateria este monocomanda, ceea ce permite un control facil atat al temperaturii cat si al debitului apei la capatul robinetului. Culoarea inoxului, identica cu cea a chiuvetei si a vaselor de decor din jur, armonizata atat cu culoarea blatului in care este incastrata chiuveta, cat si cu culoarea manerelor sertarelor si rafturilor mobilei din bucatarie. Numitorul comun este clasic dar modern.

baterie chiuveta bucatarie

Cea de-a doua propunere este pentru o bucatarie in stil modern-tehnologic. O baterie-spalator, tot monocomanda, dar prevazuta cu un brat extensibil, flexibil, mobil, care ofera libertate de miscare, posibilitatea de a pozitiona jetul de apa cum iti este mai comod astfel incat sa-ti inlesneasca operatiunea de spalare a vaselor. Altfel spus, nu mai suntem nevoiti sa aducem farfuria sub jetul de apa, ci aducem jetul la farfurie. In plus, capatul bratului unei astfel de baterii este prevazut cu un regulator de debit. Presiunea si forma jetului de apa poate pot fi reglate dupa bunul plac. Iar cand dai drumul din mana bratului bateriei, acesta revine automat in pozitia initiala, fixa. Bateria se integreaza perfect langa espressorul de cafea si storcatorul de fructe de ultima generatie, corpurile de mobila suspendate si cu fatete complet din sticla iar toata bucataria scaldata in lumina spoturilor.

baterie chiuvete bucatarie


Cea de-a treia propunere este pentru o bucatarie cu estetica anilor 40-60 sau bucataria bunicii. Bateria este cu dubla comanda si brat fix de culoare cenusie, bronz inchis. Lavoarul este din portelan alb pentru ca acest model de baterie nu s-ar potrivi cu o chiuveta din tabla sau inox care, dealtfel, nici nu existau pe piata in perioada in care in casele oamenilor isi facea loc televizorul alb-negru, pe lampi. Armonizata frumos cu espressorul si cutiile pentru cafea, zahar, paine sau mirodenii, toate stil oldies, o astfel de baterie da valoare unei bucatarii in care vrei sa traiesti diminetile in pielea personajelor interpretate de Marilyn Monroe sau Humphrey Bogart.

baterie chiuveta

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Despre poluarea apei Despre poluarea apei
Garantia sigurantei si calitatii instalatiilor sanitare Garantia sigurantei si calitatii instalatiilor sanitare
Cum reglez presiunea in vasul de expansiune al hidroforului? Cum reglez presiunea in vasul de expansiune al hidroforului?
Cum alegem hidroforul in functie de nevoile cladirii deservite Cum alegem hidroforul in functie de nevoile cladirii deservite
Amorsarea hidroforului – Cum sa-i reglezi presiunea Amorsarea hidroforului – Cum sa-i reglezi presiunea
Dus ca un rasfat! Dus ca un rasfat!

Vezi mai multe articole