on

Wilo lansează modulul Isar-BOOST5, soluția eficientă și modernă pentru presiunea optimă a apei

26 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul Wilo, producător de top și pionier în tehnologia pompelor și sistemelor de pompare lansează noul modul compact cu electropompă și convertizor de frecvență pentru ridicarea presiunii apei în aplicații rezidențiale și comerciale: Wilo-Isar BOOST5.

 

Cu Wilo, tehnologiile complexe devin soluții ușor de utilizat. Inteligente, eficiente energetic și durabile – acestea sunt atributele produselor cu care Wilo face înconjurul lumii, iar Wilo-Isar BOOST5 nu face excepție de la aceste standarde înalte. Noul modul este soluția noastră pentru presiune optimă a apei; oriunde și oricând, în variate aplicații casnice și nu numai” - Mariana Corlaci, Marketing Manager Wilo România.

 

Un produs de calitate pentru confortul casei tale

 

Wilo-Isar BOOST5 poate fi utilizat universal pentru alimentare cu apă menajeră și asigură permanent presiune constantă a apei în toate punctele de extracție, reglabilă pe trepte, indiferent de variabilitatea condițiilor de presiune oferite de compania publică de alimentare. Datorită sistemului său hidraulic performant și capacelor anti-zgomot, modulul funcționează silențios și se potrivește perfect în mediul casei prin designul său modern și compact. Mai mult, operează în baza unui sistem eficient energetic și economic, astfel că rezultatul se vede direct în buzunarul utilizatorului care va resimți vizibil diferența în costurile facturilor de apă și energie electrică aferente căminului său. Este foarte ușor de explorat, având o interfață user-friendly prin afișajul cu LED și butoane, și simplu de montat, datorită construcției pregătite de conectare la priză.

 

 

Aplicații multiple pentru o varietate de întrebuințări

 

Modulul Isar BOOST5 este potrivit pentru multe aplicații casnice care necesită ridicarea presiunii: pentru pomparea apei pluviale, de reglare, atunci când presiunea de alimentare de la racordul de apă menajeră este scăzută, în cazul irigațiilor pentru grădină, la pomparea dintr-un rezervor de retenție sau pentru captarea apei brute dintr-un puț. Are încorporate funcții complete de protecție care garantează o funcționare sigură. Totodată, pompa este realizată din plastic de calitate superioară, ceea ce garantează o durată mare de viață.

 

Pentru Wilo, eficiența și sustenabilitatea sunt obiective declarate, iar standardele noastre de fabricație prevăd fiabilitate maximă. Credem că împreună punem apa în mișcare prin produse care aduc plus valoare în orice proiect de construcție, în orice activitate de alimentare cu apă, pentru irigații sau valorificarea apei pluviale.” - Bogdan Grosu, Service Manager Wilo România.

 

Mecanismul de funcționare

 

Când senzorul de presiune detectează scăderea presiunii în instalație ca urmare a deschiderii unuia sau mai multor consumatori, pompa pornește și readuce presiunea la valoarea setată în instalație. Convertizorul de frecvență reglează turația motorului permițând adaptarea performanței hidraulice la necesarul specific instalației. În momentul restabilirii presiunii, senzorul de debit va detecta absența circulației apei și va opri pompa până la următorul ciclu de pornire a modulului. Isar-BOOST5 poate fi utilizat cu o pompă de rezervă funcțională și în modul paralel cu 2 pompe funcționale, pentru un debit mai mare al apei, asigurând, astfel,  un număr mai mare de consumatori deserviți. Modulul este prevăzut cu protecție termică împotriva supraîncălzirii motorului și a convertizorului de frecvență și cu protecție electrică împotriva variațiilor bruște de tensiune și curent.

 

Isar BOOST5 va fi disponibil pentru comenzi pentru piața din România începând cu luna aprilie în  două versiuni: Wilo-Isar BOOST5-E-3 și Wilo-Isar BOOST5-E-5.

 

Pentru mai multe detalii despre produs și funcționalitățile acestuia, vă invităm să urmăriți acest video: http://bit.ly/Totul-despre-Wilo-Isar-BOOST5.

 

 

###

Despre Wilo România

Wilo România face parte din grupul Wilo SE - producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. Produsele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă ușurință în utilizare și eficientă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA (www.rehva.eu) și AHCA (Agency for Health Care Administration). 

Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are peste 7,500 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp. Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Garantia sigurantei si calitatii instalatiilor sanitare Garantia sigurantei si calitatii instalatiilor sanitare
Alegerea pompei submersibile pentru alimentarea cu apa din put Alegerea pompei submersibile pentru alimentarea cu apa din put
Importanța utilizării unor pompe apă murdară care să fie profesionale Importanța utilizării unor pompe apă murdară care să fie profesionale
Despre poluarea apei Despre poluarea apei
Conducte cu o viata lunga si sanatoasa Conducte cu o viata lunga si sanatoasa
Studiu Resideo: Romanii sunt preocupati de nivelul ridicat de duritate al apei din sistemul centralizat de distributie Studiu Resideo: Romanii sunt preocupati de nivelul ridicat de duritate al apei din sistemul centralizat de distributie

Vezi mai multe articole