Grand Hyatt - cel mai inalt hotel

Grand Hyatt - cel mai inalt hotel

01 septembrie, 2003

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grand Hyatt Shanghai

Situat intre etajele 53 si 87ale turnului Jin Mao, Grand Hyatt Shanghai este cel mai inalt hotel din lume, adevarat simbol al cartierului financiar Pudong din Shanghai. Beneficiind de accesul facil catre Shanghai Stock Exchange,

Shanghai World Financial Centre sau de International Conference Centre, hotelul este situat la doar 50 de minute distanta de aeroportul Pudong si la 30 de minute de aeroportul Hongqiao International.

Recunoscut ca fiind cel mai spectaculos hotel din Shanghai, Grand Hyatt are 555 de camere mai mult decat spatioase, care ofera privelisti panoramice ale raului Huang Pu si ale orasului. Un centru de fitness, piscine interioare, saune, centre spa, centre de masaj "¦toate acestea isi asteapta clientii din intreaga lume. 

O impresionanta arie de restaurante ofera o paleta culinara foarte extinsa, de la bucataria italieneasca pana la cea japoneza. 

Pentru intalniri la nivel inalt, conferinte si receptii, hotelul Grand Hyatt ofera solutii practice grupurilor de la 12

pana la 1200 de participanti. Exista de altfel si doua sali de bal, care pot fi subdivizate pentru intalniri mai restranse. Centrul de comunicare al hotelului functioneaza in regim full-service pentru clientii sai.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cele mai frumoase terase ale Bucurestiului Cele mai frumoase terase ale Bucurestiului
Design interior in pas cu moda Design interior in pas cu moda
Design-ul geometric, cea mai la moda sursa de inspiratie pentru casa ta Design-ul geometric, cea mai la moda sursa de inspiratie pentru casa ta
Palatul Parlamentului Palatul Parlamentului
Structuri arhitecturale din beton si fier Structuri arhitecturale din beton si fier
Cel mai mare pod din lume poate rezista unui atac cu bomba Cel mai mare pod din lume poate rezista unui atac cu bomba

Vezi mai multe articole