Apartamente cu gradina in centrul Capitalei

Apartamente cu gradina in centrul Capitalei

27 iunie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sigma Residence & Gardens reprezinta locul din care vei putea ajunge cu aceeasi usurinta atat in centrul orasului, cat si la munte sau la mare. Autostrada Soarelui, principala cale de acces catre litoral, este in proximitatea ansamblului rezidential.
Prin “Drumul Expres” care va lega Colentina de nordul capitalei, viitorii locatari din Sigma Residence & Gardens vor ajunge in doar 8 minute in bulevardul Barbu Vacarescu.
Ansamblul Sigma Residence & Gardens este localizat pe strada Oituz, in apropierea lacului Plumbuita, loc din care pornesc viitorul Drum Expres, care leaga Colentina de zona de Nord (Barbu Vacarescu) si viitoarea Autostrada Bucuresti - Brasov.
Aflat pe un teren de 33.000 mp, Sigma Residence & Gardens este un proiect rezidential constituit din 1500 de apartamente amplasate in 13 blocuri de la 6 la 17 etaje, peste 20.000 mp spatii comerciale, 14.000 mp spatii verzi si gradini, terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii.
Suprafata construita totala va fi de aproximativ 150.000 mp, iar cladirile vor fi separate de spatii verzi amenajate sub diferite forme de relief. Principalul punct de atractie al ansamblului, gradina, va fi amenajata cu alei pietonale cu dale prefabricate, plante, sistem de iluminat si sistem de irigat automat. Sunt prevazute, de asemenea, locuri de relaxare, terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii. Pe terasa imobilului de doua etaje (zona comerciala) exista spatii verzi, asigurandu-se astfel un cadru privat pentru relaxare.
Poti locui intr-un complex rezidential care iti ofera: centre comerciale cu bunuri si servicii; cafenele si spatii de relaxare; sali de sport, terenuri de tenis, sali de fitness; paza 24 de ore din 24; locuri de joaca pentru copii; mijloace de transport la indemana si, nu in ultimul rand; spatii verzi si gradini suspendate. Spatiile comerciale vor pune la dispozitia locatarilor gama completa de servicii necesare, prin construirea unui supermarket de renume si a unei intregi galerii de magazine, in care poti gasi de la articole de pescuit,
pana la mobila pentru casa si birou; toate acestea pe o suprafata de 20.000 mp.
Lucrarile au inceput in toamna anului 2007 si se vor termina in toamna anului 2009 (prima faza), 2010 a doua faza, iar in 2011 intregul proiect.  
Valoarea de piata a proiectului, de peste 200 milioane de Euro, se va regasi in cele 57 de tipuri de garsoniere si apartamente de 2-3 camere, cu suprafete intre 45 si 100 mp, extrem de functionale, principala caracteristica a tuturor unitatilor locative fiind confortul.
Clientii au la dispozitie 57 de tipuri de apartamente din care pot alege. In camere vor gasi aer conditionat instalat, centrala termica individuala, conexiune pentru TV si telefon, conexiune pentru masina de spalat rufe in baie si pentru masina de spalat vase in bucatarie, apometre si repartitoare.
            Sigma Residence & Gardens este al doilea proiect dezvoltat pe piata romaneasca de partenerii Star/Sigma, primul fiind Metropolis, a carui vanzare s-a incheiat la sfirsitul anului 2007 si care se afla astazi in faza de finisaje, urmand a fi predat noilor locatari in Octombrie 2008.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Reabilitarea termica da frisoane primariilor Reabilitarea termica da frisoane primariilor
Brico Depot lanseaza Imandra, solutia inovatoare pentru o baie ca la carte Brico Depot lanseaza Imandra, solutia inovatoare pentru o baie ca la carte
Obligatiuni pentru credite mai ieftine Obligatiuni pentru credite mai ieftine
Dublarea tarifelor la gigacalorie, anchetata de Comisia pentru abuzuri - 19 Mai 2009 Dublarea tarifelor la gigacalorie, anchetata de Comisia pentru abuzuri - 19 Mai 2009
Asigurari Asigurari
In 2010, o vila in Bucuresti este mai ieftina cu 300.000 de euro fata de 2008 In 2010, o vila in Bucuresti este mai ieftina cu 300.000 de euro fata de 2008

Vezi mai multe articole