on

Ariston Thermo si ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la editia din acest an a targului ISH

27 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ariston Thermo si ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la editia din acest an a targului ISH

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, a fost prezent la cea mai recenta editie a targului ISH 2019, una dintre cele mai mari expozitii la nivel global pe segmentul de incalzire, aer conditionat si tehnologii regenerabile, in cadrul caruia au expus cele mai noi produse.
Cu o suprafata totala de peste 1.350 mp, Grupul Ariston Thermo a fost anul acesta unul dintre cei mai mari expozanti din cadrul evenimentului, atragand astfel mii vizitatori, ingineri si experti din toate sectoarele industriei din intreaga lume, catre care s-au prezentat noutatile brandurilor Ariston, ELCO si ATAG.

Dintre acestea, cu o suprafata de peste 700 mp, zona dedicata ELCO a fost una dintre cele mai vizitate, atractia principala fiind zona informativa De ce ELCO?, ce a avut rolul de a evidentia caracteristicile si beneficiile gamei de produse, intr-un mod interactiv.

Aria dedicata vizitatorilor, impartita in sase zone distincte, a prezentat evolutia ELCO incepand cu infiintarea companiei, in 1928. Astfel, spectatorii au putut urmari o ilustrare a eficientei  schimbatoarelor de caldura din otel inoxidabil, pe parcursul intregului lor ciclu de viata, reflectand angajamentul companiei in materie de excelenta in inginerie.

Grija pentru mediu a fost, de asemenea, demonstrata in cadul expozitiei printr-o arie dedicata, in cadrul careia s-a prezentat modul in care cazanele ELCO emit noxe extrem de scazute, in conformitate cu cerintele in vigoare. Aceasta sectiune a fost insotita de detalii despre procesul de cercetare si dezvoltare, care demonstreaza cele de mai sus, precum si despre experienta echipei dedicate, la nivel global.

Nu in ultimul rand, una dintre zone a fost dedicata serviciilor premium furnizate de ELCO pe intreaga durata a ciclului de functionare a produselor, de la planificarea si specificatiile sistemului, la servicii post-vanzare si intretinere.

Totadata, grupul a mai expus la ISH si cele mai noi produse si solutii din portofoliul Ariston, precum gama de boilere Lydos, centralele termice din gama One si solutiile de conectivitate Ariston NET.

ISH este un eveniment foarte important pentru industria de incalzire comerciala la nivel global. Multi oameni din intreaga lume calatoresc la Frankfurt special pentru acest targ, ceea ce demonstreaza faptul ca industria de incalzire comerciala continua sa creasca si sa prospere. De asemenea, pentru ELCO, ISH reprezinta inca o modalitate eficienta de a demonstra unui public foarte larg faptul ca producem continuu sisteme de incalzire comerciala de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic”, a declarat Johann Reti, Brand Manager ELCO.

ELCO, subsidiara a Ariston Thermo Group incepand cu anul 2001, a fost fondata in 1928 si reprezinta una dintre principalele marci germane pentru solutii de incalzire colective si comerciale. Compania ofera solutii de incalzire excelente pentru renovare, modernizare si cladiri noi, cu aplicatii ce variaza de la apartamente, la complexe comerciale si fabrici industriale mari, avand peste 1,7 milioane de sisteme de incalzire instalate in Europa.


Printre proiectele de referinta din intreaga lume in care se regasesc solutiie Elco se numara: Satul Olimpic din Soci, Perfect Administration Residence din Beijing, Primaria si Opera din Lyon, Satul Olimpic din Beijing, Stadionul Parkstad-Limburg din Kerkrade, Spitalul Sf. Maria din Ludwigshafen, EuroAirport din Basel si multe altele.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Compania care se dezvolta in forta si in timpul pandemiei de Coronavirus Compania care se dezvolta in forta si in timpul pandemiei de Coronavirus
Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului
Cele mai ieftine locuinte din tara - 12 Mai 2009 Cele mai ieftine locuinte din tara - 12 Mai 2009
Mai avem nevoie si de umbra (II): avantajele oferite de pergolele retractabile Mai avem nevoie si de umbra (II): avantajele oferite de pergolele retractabile
Mansardarea reduce cu pana la jumatate cheltuielile la intretinere Mansardarea reduce cu pana la jumatate cheltuielile la intretinere
RE/MAX isi extinde reteaua cu inca trei birouri RE/MAX isi extinde reteaua cu inca trei birouri

Vezi mai multe articole