on

Ateliere pentru Ziua Femeii, pe 4 martie, in toate magazinele Hornbach

06 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, sărbătorește Ziua Femeii oferind inspirație clientelor, în magazinele sale. Astfel, pe 4 martie, femeile care vor trece pragul celor 6 magazine din București și din țară vor putea participa, prin înscriere prealabilă, la ateliere organizate gratuit în cadrul cărora vor putea afla trucuri de realizare a unor decorațiuni, dar și sfaturi de grădinărit.

Reprezentanții Hornbach spun că, în cadrul atelierelor de grădinărit, participantele vor dobândi cunoștințe cu privire la cultivarea trandafirilor. De asemenea, în cadrul atelierului de artă decorativă, vor primi idei despre cum să realizeze tablouri pentru înfrumusețarea casei folosind o placă de lemn, cuie și ață. 

„Tuturor ne place primăvara și aerul proaspăt pe care îl aduce. Cu ocazia Zilei Femeii, ne-am propus să le încurajăm pe doamne să se exprime prin artă și să afle lucruri noi, utile în amenajarea locuinței sau a curții. Pe 4 martie, ele sunt invitate să afle, din oricare dintre magazinele Hornbach, secretele amenajării și îngrijirii unei grădini de trandafiri, dar și câteva tehnici pentru crearea decorațiunilor interioare”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Reprezentantul Hornbach a mai afirmat că tematicile alese vin în întâmpinarea așteptărilor a tot mai multe cliente de a învăța lucruri noi despre amenajarea spațiilor din casă, din curte sau din balcon.

„La Hornbach există un interes constant pentru produse din segmentul hobby, ceea ce dovedește dorința clienților de a se relaxa în mod activ și de a aduce o notă personală în decorarea locuinție”, a mai spus reprezentantul companiei.

Utilitatea de dincolo de estetic

Reprezentanții Hornbach ce vor fi prezenți la ateliere afirmă că tabloul – colaj pe care clientele vor avea ocazia să îl facă, nu are doar rol estetic, ci și practic. Acesta poate fi folosit pentru a agăța diverse obiecte, precum chei sau bijuterii.

În ceea ce privește atelierele de grădinărit, specialiștii le vor oferi doamnelor sfaturi despre îngrijirea trandafirilor din ghiveci sau din curte, precum amplasarea lor în funcție de soi, îngrășămintele pe care să le folosească, stimularea înfloririi, tunderea, transplantarea, înmulțirea și pregătirea pentru iarnă. Fiecare dintre activităţi va dura aproximativ o oră, participarea fiind gratuită, iar Hornbach va pune la dispoziţie toate materialele necesare.

Atelierele pentru femei vor avea loc în toate magazinele din București (Berceni, Militari și Balotești) și în locațiile din Sibiu, Brașov și în cel din Timișoara, cu sprijinul unor reprezentanți Hornbach, după cum urmează:

Mai multe detalii privind atelierele şi înscrierea sunt disponibile pe site-ul companiei - www.hornbach.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Problemele locatarilor nu se termina niciodata Problemele locatarilor nu se termina niciodata
Cum se va aplica programul Cum se va aplica programul "Prima casa" pentru tineri - 22 Mai 2009
Chiriile din Romania le-au depasit pe cele din Ungaria si Cehia Chiriile din Romania le-au depasit pe cele din Ungaria si Cehia
ANL ANL
Cum ne vindem pamantul strainilor Cum ne vindem pamantul strainilor
Responsabilitate pentru energie si mediu in actiune Responsabilitate pentru energie si mediu in actiune

Vezi mai multe articole