Campanie de recrutare pentru fabrica Bosch din Jucu: Bosch organizează două târguri de joburi în judeţul Cluj

16 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează în judeţul Cluj două târguri de joburi, pentru a răspunde tendinţei de creştere a afacerii sale în domeniul producţiei de Soluţii de mobilitate.

Echipa Bosch, formată din specialişti în recrutare, va fi prezentă vineri, 18 noiembrie 2016, începând cu orele 09:00, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Dej, iar în data 25 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Gherla, începând cu aceeaşi oră.

Compania recrutează cu interviuri pe loc pentru poziţiile de operator-tehnician în producţie, disponibile în prezent în cadrul fabricii de componente electronice pentru industria auto din Jucu. De asemenea, specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment oferă consultanţă şi informare pentru cei interesaţi de posturile de ingineri de calitate şi de procese, ingineri planificatori de produs, şef de schimb, şef laborator de analize fizico-chimice, dar şi poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică. Pentru cei interesaţi de a se alătura echipei Bosch din Jucu care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează în fiecare marţi interviuri de angajare. Candidaţii se pot programa pentru susţinerea interviului la numărul de telefon 0799 099 090.

În fabrica din Jucu Bosch produce unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto. În 2015 şi 2016, fabrica de componente auto din Jucu a adăugat produse noi în portofoliul propriu, inclusiv componente pentru airbaguri şi sisteme de asistenţă la parcare pentru un plus de siguranţă şi confort.

Bosch se implică în dezvoltarea profesională a angajaţilor săi

„La Bosch, acordăm întotdeauna o atenţie deosebită condiţiilor bune de muncă”, a declarat Boglarka Andrasy, managerul de resurse umane al fabricii din Jucu. „ Acest lucru face parte din filosofia companiei noastre de peste 130 de ani, în spriritul fondatorului nostru, Robert Bosch. Angajaţii Bosch beneficiază de un mediu de muncă modern, acces la tehnologie de ultimă oră şi programe de instruire de calitate înaltă”, a continuat Andrasy.

Doar în anul 2015, Bosch a oferit angajaţilor săi peste 2.500 de zile de instruire în ţară. Aproximativ 550 de angajaţi au avut ocazia să-şi extindă competenţele în locaţii Bosch din întreaga lume. În plus, 250 de studenţi şi-au început carierele în programe specifice dezvoltate în locaţiile Bosch din România. Pentru a răspunde cererii tot mai mari pentru dezvoltare profesională a angajaţilor săi, locaţia din Jucu a demarat construcţia unui Centru Multifuncţional, care va fi dedicat în special pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual. În plus, centrul va conţine săli de instruire pentru formarea studenţilor talentaţi şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor şi laboratoare noi pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare.

Bosch îşi sprijină angajaţii să îşi creeze o carieră remarcabilă

Angajaţii Bosch din Cluj beneficiază de transport zilnic gratuit organizat de către companie, accesul la cantina modernă din incinta fabricii, ce le oferă meniuri variate subvenţionate, dar şi de un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Astfel, angajaţii pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă.

De asemenea, compania este interesată să îşi menţină angajaţii în formă, de aceea a a creat programul „Be fit@Bosch”, ce oferă angajaţilor oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza saptamânal în mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca.

Angajaţii Bosch din Jucu beneficiază de servicii medicale în incinta fabricii. În cabinetul medical local un medic generalist oferă consultaţii opt ore zilnic, în timp ce un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

De 130 de ani, Bosch a oferit angajaţilor săi din întreaga lume posibilitatea de a modela viitorul. Activitatea lor este condusă de inovaţii benefice, care îmbunătăţesc calitatea vieţii oamenilor şi salvează resurse. Compania Bosch încurajează angajaţii săi să fie ei înşişi şi consideră diversitatea ca pe un punct forte. Aceasta le permite angajaţilor săi să găsească un echilibru sănătos între obiectivele profesionale şi personale, deoarece Bosch vede acest lucru ca pe un mijloc decisiv de promovare a creativităţii şi a satisfacţiei profesionale.

Oportunităţi de carieră în Grupul Bosch din România

Prin campania de recrutare intitulată „Let’s be remarkable” Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră remarcabilă într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional. Compania recrutează pentru toate cele cinci locaţii ale sale persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic şi producţie.

Printre poziţiile căutate de unităţile de producţie Bosch din Jucu şi Blaj se numără ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producţie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionări, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare, dar cu dorinţa de a învaţă. Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus, automotive, industrie conectată, analiză şi testare. Nouă divizie de Shared Services (BPO) din Timişoara, angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP, suport tehnic.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi citite pe site-ul companiei.

.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alege cadourile potrivite pentru cei dragi la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV! Alege cadourile potrivite pentru cei dragi la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV!
Cum sa vopsim ouale de Paste Cum sa vopsim ouale de Paste
9,2 miliarde euro - piata constructiilor din Romania 9,2 miliarde euro - piata constructiilor din Romania
Tinta ambitioasa dupa reculul din 2005 Tinta ambitioasa dupa reculul din 2005
Cand se termina criza din imobiliare? Citeste cum iti dai seama ca a fost atins pragul de jos - 01 februarie 2010 Cand se termina criza din imobiliare? Citeste cum iti dai seama ca a fost atins pragul de jos - 01 februarie 2010
Statul isi fura singur caciula vanzand locuintele ANL prin programul Prima Casa - 06 Ianuarie 2010 Statul isi fura singur caciula vanzand locuintele ANL prin programul Prima Casa - 06 Ianuarie 2010

Vezi mai multe articole