on

Cinema la purtator cu noul proiector LED WiFi BenQ GV1

27 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BenQ GV1 este de marimea unei cani si functioneaza foarte simplu, direct prin Wi-Fi, Bluetooth si USB-C

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, lanseaza modelul GV1. Acesta ofera adeptilor ultimelor tendinte in materie de lifestyle o modalitate cu totul noua de a se bucura de divertisment in format “big-picture”, in orice locatie.

Compact si usor, noul videoproiector portabil vine alimentat de o bateria interna si este capabil sa proiecteze filme sau orice alt tip de continut multimedia. Pentru asta se foloseste de o conectivitate versatila, ce include un modul Wi-Fi si Bluetooth, precum si un port USB-C™ DisplayPort. Bateria inclusa este capabila sa ofere o functionare continua de pana la 3 ore, garantand o durata de viata de peste 20.000 de ore.

BenQ GV1 este un centru de divertisment, asamblat intr-o carcasa de dimensiunea unui pahar mare de cafea,” a declarat Steve Chu, Presedinte al BenQ Europe. “Fara a fi nevoie de cabluri sau chiar si de Wi-Fi, el proiecteaza rapid continut audio-video de mari dimensiuni,  oriunde, oferind optiuni noi de divertisment pentru diverse stiluri de viata.”

Portabilitatea lui GV1 si faptul ca este imediat gata de functionare, ofera noi oportunitati de vizionare a continutului multimedia, in aproape orice locatie. Introducerea unui pivot in partea superioara a carcasei, precum si a unei functii de corectie automata a „trapezului”, simplifica instalare, oferind un setup usor si posibilitatea de inclinarea a lentilei la un  unghi de 15˚. Astfel proiectia poate fi plasata cu usurinta la o inaltime confortabila pentru privire.

GV1 asigura versatilitate si usurinta in utilizare prin intermediul conectivitatii Wi-Fi si Bluetooth, sau chiar prin intermediul unui hotspot wireless direct, atunci cand nu este disponibila o conexiune Wi-Fi. Pe langa acestea, BenQ GV1 include un port USB-C capabil sa ruleze continut prin DisplayPort over USB (cu ajutorul DisplayPort Alternate Mode) si este gata sa redea fisiere media direct de pe un stick USB-C.

Ca si suport audio, GV1 vine echipat cu un difuzor de 5W, insa cu o simpla atingere de buton ofera si optiunea de boxa portabila prin Bluetooth.

Utilizand un sistem de proiectie DLP, bazat pe tehnologia castigatoare a premiului Academy Award of Merit Oscar 2015, folosita in 90% din cinematografele digitale din lume, BenQ GV1 ofera calitatea inconfundabila DLP, culori precise si claritate, alaturi de o sursa de lumina LED care functioneaza impecabil timp de 30.000 de ore.

Pentru a afla mai multe despre proiectorul BenQ GV1, va rugam click aici

BenQ GV1 este disponibil in Romania, la un pret recomandat de 1998 lei. Il poti achiziționa de aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturile la bloc scad sau cresc? Preturile la bloc scad sau cresc?
IKEA recheama stalpii pentru sistemul de depozitare ELVARLI ca masura de precautie IKEA recheama stalpii pentru sistemul de depozitare ELVARLI ca masura de precautie
Preturile apartamentelor vechi se afla in continuare pe un trend descendent Preturile apartamentelor vechi se afla in continuare pe un trend descendent
Profitul grupului Hornbach in primele noua luni a depasit nivelul din anul precedent Profitul grupului Hornbach in primele noua luni a depasit nivelul din anul precedent
Administratorii vechi si noi Administratorii vechi si noi
Fabryo si-a scumpit lacurile si vopselele cu 10% - 13 Martie 2009 Fabryo si-a scumpit lacurile si vopselele cu 10% - 13 Martie 2009

Vezi mai multe articole