Curatare piscina

Cum iti pregatesti piscine pentru vara

05 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vara aproape ca a sosit, temperaturile maxime anuntate pentru urmatoarele zile bat in pragul de 30 grade Celsius. Incepi sa te pregatesti cu planuri pentru vacanta, sa-ti pregatesti garderoba, scoti sandalele din cutii, costumul de baie, ochelarii de soare, palaria de plaja si, daca este cazul, iti pregatesti piscina pentru vara.

Iata ce operatiuni presupune pregatirea piscinei pentru vara:

In primul rand, pornind de la premisa ca este vorba despre o piscina in aer liber, nu una acoperita, trebuie sa o cureti. Curatarea piscinei trebuie efectuata de fiecare data cand schimbi apa, motivele fiind evidente: trebuie indepartate calcarul si microorganismele depuse pe fundul si peretii piscinei. Pentru aceasta operatiune poti sa folosesti clasica perie sau dispozitive speciale.

In al doilea rand, trebuie sa verifici daca instalatiile si accesoriile piscinei sunt in stare de functionare. Este vorba despre skimmer, pompa, filtre, lumini. Nu-ti doresti ca, dupa ce ai schimbat apa, sa constati ca filtrele nu mai functioneaza. 

In al treilea rand, dupa ce ai efectuat curatarea si verificarea, este momentul sa umpli piscina cu apa. Urmeaza sa tratezi apa cu substante chimice care sa permita inotul in piscina si sa aduci umbrelele si sezlongurile

Cand toate acestea sunt gata, tot ce-ti mai ramane este sa faci prima baie in piscina pe vara aceasta. Iti dorim o vara senina, fara canicula sau vant si cu ploi doar atunci cand este nevoie de ele.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Construirea piscinei: solutia care iti permite sa faci economii importante Construirea piscinei: solutia care iti permite sa faci economii importante
Piscine gonflabile pentru gradini mici Piscine gonflabile pentru gradini mici
Dezumidificarea piscinelor Dezumidificarea piscinelor
Piscina din curte: sfaturi si ponturi Piscina din curte: sfaturi si ponturi
Solutii de acoperire a piscinei Solutii de acoperire a piscinei
Piscine din panouri de tabla galvanizata Piscine din panouri de tabla galvanizata

Vezi mai multe articole